„Ш-ш-шт!“ ли е следващият „Здрач“?

Поредицата за любов между тийнейджърка и паднал ангел на Бека Фицпатрик ще бъде адаптирана за киното и ще се помъчи да привлече феновете на „Здрач“ на своя страна.

Колкото и да е неприятно на някои, „Здрач“ свърши. Единственото, което ви остана, е да спечелите плакат с коледната ни игра.

Но Холивудските продуценти няма да оставят нещата така. Те не биха допуснали тийнейджърите да останат без филми за гледане. Ето защо търсенето за следващия „Здрач“ (или иначе казано, свръхестествена любовна история, която да плени сърцата на младите) е в разгара си.

Един от претендентите за заместник на Twilight е „Ш-ш-шт!“. Във въпросната поредица става дума за любовта между паднал ангел и тийнеджърка. Hush, Hush е литературна творба на Бека Фицпатрик, която също не е кой знае колко опитна или известна писателка (и Стефани Майърс не беше, ама вижте я сега!). Патрик Шон Смит ще е сценарист на кино адаптацията.

Сюжетът на романите по-подробно:

Влюбването не влиза в плановете на Нора Грейс. Тя не си пада по момчетата от нейното училище, без значение колко упорито най-добрата и приятелка, Вий, я тласка към тях. Не ги харесва… докато не се появява Пач. С безгрижната си усмивка и с поглед, който сякаш прониква в нея, Пач привлича Нора към себе си и… към нейната по-добра съдба. Или присъда?

Но след ужасяваща серия от неочаквани срещи, Нора не е сигурна на кого може да вярва. Пач се оказва винаги там, където е тя, и сякаш знае за нея повече, отколкото най-близките й приятели. Тя не може да реши дали да се хвърли в обятията му, или е по-добре да бяга и да се крие. И когато се опитва да потърси някои отговори, тя открива истина, много по-обезпокояваща от всичко, което Пач върши с чувствата и.

Без да подозира, Нора е въвлечена в епицентъра на вечната битка между безсмъртните и падналите ангели – и когато се налага да вземе страна, погрешният избор може да й струва живота.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Vasileva

Историята е инъресна. Да, може и да стане.
Оства издателите да преведат и последната книга от поррдицта „Финал“ …
Но ако има филм е няма да е зле.