Трейлър за Oblivion – нова научна фантастика

Том Круз ще играе главната роля в постапокалиптичния Oblivion.

Феновете на постапокалиптичните филми да наострят уши – задава се нов такъв, който на всичкото отгоре изглежда качествен!

Главният герой в Oblivion е Джак Харпър (Том Круз), монтьор на дрони, изпратен на Земята. Той е само един от участниците в мащабна мисия, целяща да извлече ценни ресурси от планетата след десетилетия опустошителна война с ужасяващи извънземни. Задачата на Джак е почти изпълнена, скоро той ще може да се върне в облаците, където остатъците от човечеството живеят на чист въздух. Но в последните му дни се случва нещо, което обръща света му с главата надолу – спасява красива непозната от свален космически кораб. Нейната намеса в живота му ще го накара да преосмисли нещата и да поеме съдбата на човечеството в свои ръце.

Филмът е основан на комикс, написан от режисьора му – Джоузеф Козински (режисирал също „Трон: Заветът“). Той работи по този филм от около пет години, ако включваме и времето, прекарано по създаването на комикса. Сценарият пък е написан от Уилям Монахан (носител на награда на АФА) и преработен от Майкъл Арндт (също носител на такава награда и бъдещ сценарист на „Междузвездни войни: Епизод 7).

Имената са достатъчно известни, за да очакваме нещо добро, но и трейлърът също не изглежда зле. Няма кой знае колко епични битки, но има интересни визии и нещо по-важно – мистерия и сцени, които предполагат, че не говорим за поредния безсмислен блокбъстър за губене на време.

Ще видим за какво става дума на 19 април 2013 година, когато филмът излиза по кината в САЩ.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |