Лудият шапкар ще си има свой сериал

Готви се разклонение на „Имало едно време“ с лудия шапкар в главната роля.

От успеха на Once Upon a Time предстои да се роди The Mad Hatter! „Лудият шапкар“ ще бъде отделен сериал във вселената на „Имало едно време“ и отново ще се излъчва по ABC.

Засега са подготвени 13 епизода, а създателите на „Имало едно време“ Адам Хоровиц и Едуарт Китсис са замесени и тук.

Лошата новина е, че Себастиан Стан, който играе шапкаря в Once Upon a Time няма да има време лично да поеме ролята в новия сериал. Той се е появявал в 6 епизода досега, възможно е да се появи и в още няколко още този сезон, но графикът му не позволява ангажимент за свой собствен сериал. В момента Стан играе на Бродуей, а скоро започва и да тренира за ролята си в „Капитан Америка“.

Много е вероятно новият актьор зад Шапкаря да бъде избран още този сезон и да се появи в ролята посред някоя серия. Тази серия ще послужи като пилотен епизод и за сериала-разклонение. Договорът му ще бъде за гостуваща звезда с опция за повишаване в редовен член на състава – такива са имали също Емили де Равин (Бел), Меган Орай (Червената шапчица) и Колин О`Донахю (Капитан Кук).

За конкретния сюжет нищо не се знае, а и изброеното дотук се базира по-скоро на спекулации. Знаем обаче, че Шапкаря може да преминава от свят в свят през порталите на шапките си. Знаем и че вселената на „Имало едно време“ не се ограничава само до приказния и реалния свят – в сюжета вече се намесиха герои от „Алиса в страната на чудесата“ и Франкенщайн. Това на практика означава, че възможностите пред шапкаря за разнообразни сюжети са безброй.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

еее – гадно е, че Себастиян Стан ще се откаже от ролята! Той е една от причините Джеферсън да има толкова симпатизанти! 🙁 Ще дам шанс на сериала, но кой знае дали ще ми хареса (Страната на чудесата е неприятно място – винаги е била, така че зависи от много фактори).