Мартин продължава работата си с HBO

Мартин ще продължи работата си с HBO + снимки от трети сезон на „Игра на Тронове“

Авторът на хитовата поредица „Игра на Тронове“ Джордж Р. Р. Мартин е подписал нов двугодишен договор с HBO. Според него писателя ще продължи ролята си на продуцент към едноименния сериал на телевизията, чийто трети сезон очакваме да започне на 31 Март.

Освен като консултант, Мартин се изяви и като сценарист, като написа серии за по един епизод от предишните два сезона. Най-вероятно той отново ще се завърне в това си амплоа и за идните сезони.

Работата на Мартин с НВО обаче няма да завърши с „Игра на Тронове“. Той ще разработи и продуцира изцяло нов проект за телевизията. Все още той е обгърнат в мистерия и нямаме никаква информация за него. Дали ще е базиран на някои от другите творби на автора или е нещо изцяло ново, ще разберем след време. Дори жанрът на новия проект не е ясен, но като се вземе предвид историята на работата на Мартин за телевизии („Зоната на Здрача“, „Красавицата и Звяра“), сме почти сигурни, че крайния продукт ще е от жанра.

Много от феновете на книгите на автора обаче останаха недоволни от новината. Те са на мнение, че сценаристите и продуцентите на „Игра на Тронове“ си знаят работата и без намесата на Мартин ще се справят страхотно. Сътрудничеството му с HBO означава и по-малко време за писане, а с това и забавяне на следващите книги от сагата, които и без това излизат на огромни интервали от време една от друга. Остават още две книги до края на историята за играта на тронове. Но кога ще видим „Ветровете на Зимата“ и „Мечта за Пролет“ на бял свят е все още неизвестно, само остава надеждата, че ще е някъде в това столетие.

Meждувременно снимките на трети сезон текат с пълна пара. Можете на видите снимки от новите приключения на героите по-долу:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Аз лично ти препоръчвам да гледаш втори сезон и то до 9-та серия (тъй като просто тя е най-добрата 🙂 ). Донякъде съм съгласен с теб, но аз лично виждам подобрение във втори сезон – изгледай ги до епизод 2.9 и вече ако и след него не си особено очарован, тогава вече може да спреш. Не ми се вярва да ни изненадат с кой знае каква драстична промяна тази година – на този етап хората вече са решили кой ще гледа и кой няма.

Alek

Гледах първи сезон и ми се видя много тромав сериал, твърде схематичен, с плитки, бавно развиващи се, с предизвестен край, интриги. Имаше няколко силни момента, в иначе добре размития сериал, и това е всичко. Какво му харесвате не знам. Чудя се, дали изобщо да гледам втори сезон.

Pain

Ай че немам нерви вече ! 🙂 хахаххахха а Мартин стига се е правил на продуцент….