1 коментар
game-thrones-dragon-poster

Най-накрая трейлър на „Игра на тронове“ 3!

Отдавна чакахме да видим сцени от трети сезон на Game of Thrones – желанието ни вече се сбъдна!

http://www.youtube.com/watch?&v=RzI9v_B4sxw

Явно отмъщението ще бъде централна тема през този сезон. За който се чуди – песента в трейлъра е MS MR – Bones.

Иначе какво да коментираме… Денерис изглежда по-впечатляваща от всякога и изглежда вече се превръща в световна сила със солидна армия зад гърба си. Драконите й също са пораснали и готови да сеят хаос.

Кейтлин и Роб Старк ще намерят Уинтърфел опустошен, вероятно и ще помислят Бран за мъртъв. Само можем да си представим до какво желание за мъст у тях трябва да доведе това.

Джофри продължава да се изживява като тиранин и ще се опълчи дори на дядо си Тивин Ланистър. Междувременно Церсей и Тирион трябва да положат допълнителни усилия, за да останат над водата, тъй като Кралски чертог вече има нови обитатели, борещи се за власт.

Джон Сноу пък пътешества все по-далеч на север и се среща с краля на северняците, Ланс Рейдър.

Който е чел поредицата „Песен за огън и лед“, и по-конкретно третата книга, „Вихър от мечове“, горе-долу знае какво ще стане. Останалите тепърва ще открием.

Важното е, че и този сезон вселената на Вестерос ще се увеличи като размери и претенденти за Железния трон, а също и като продължителност на епизода. Този трейлър е само върхът на айсберга на повишената стойност на продукцията и на по-добрия базисен материал, върху който се гради сюжетът (мнозинството от феновете смятат, че „Вихър от мечове“ е най-добрата книга в поредицата, а трети сезон от Game of Thrones ще покрие първата й половина). Можем само да кажем, че 31 март/1 април ни се струват твърде далеч…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата