warehouse13 45

Антъни Стюърт Хед се присъединява към Warehouse 13

Британецът от „Бъфи“ и „Мерлин“ ще изиграе злодея в края на четвърти сезон от „Хранилище 13“. Поли Уокър също ще има няколко появи, както и още няколко актьора, познати ни от жанра.

Изображение с име: anthony-stewart-headВероятно го познавате като деликатния ментор на младата убийца на вампири Бъфи или като тиранина – баща на крал Артур. Антъни Стюърт Хед е едно от емблематичните имена в телевизионната фантастика, а скоро ще прибави и нов сериал в биографията си – „Хранилище 13“.

Сериалът ще приветства великобританеца в състава си за края на четвърти сезон. Главният сценарист Джак Кени казва, че Хед ще се появи в 18-ти епизод заедно с Поли Уокър („Каприка“, „Рим“). Нея обаче ще я има и в премиерата на втората половина от сезона (29 април), в която ще играе и Джеймс Марстърс (отново „Бъфи“ и „Каприка“ – явно любимите сериали на продуцентите).

Други интересни епизодични актьори са Джоел Грей и Стийв Валънтайн, които ще се появят в 17-ти епизод. Грей е първият церемониалмайстор на Бродуейското шоу „Кабаре“, а филмографията му включва „Стар Трек: Вояджър“, „Бъфи – убийцата на вампири“ и „Наричана още“. Валънтайн пък е известен в САЩ актьор и фокусник, появявал се в „Чародейките“ и минисериала на Syfy Estate of Panic.

Ще има и завръщане на Джейми Мъри в ролята на Хелена Уелс – Джейми Мъри вече е с по-висок статус, тъй като играе редовно и в новия хит на телевизията – „Съпротива“.

Последната интересна поява, която си заслужава да се отличи, е тази на Синтия Уотрос (Либи от „Изгубени“). Тя ще играе в предпоследния епизод.

„На финала ни чака огромен клифхенгър, в който съдбата на Клаудия я застига, а Майка преминава през важни промени в живота си. Тя и Пийт си стават доста близки в последните 2-3 епизода, но не искам да издавам твърде много.“, казва още Кени.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата