chujdo-vliqnie-t

Оставете се на чуждото влияние

„Егмонт България“ пуска на пазара продължението на „Чужди очи“ – „Чуждо влияние“ от Джил Хатауей.

Изображение с име: chujdo-vliqnie-cОт понеделник на пазара ще можете да намерите продължението на „Чужди очи“ от Джил Хатауей. Втората част от поредицата се казва „Чуждо влияние“ и отново ще ни срещне с Вий Бел и загадъчната й способност.

Преди шест месеца Вий Бел стана неволен свидетел на ужасяващо убийство и едва не се превърна в следващата жертва, опитвайки се да разкрие извършителя. Оттогава дарбата й (или проклятието) да се приплъзва в съзнанието на околните и да вижда през техните очи e под контрол. Нещата започват да се нормализират за Вий, а по всичко личи, че и връзката й с най-добрия й приятел Ролинс е на път да се  задълбочи… Докато спокойствието й не е нарушено от необяснима случка. Момичето губи съзнание и се събужда на ръба на скала в отдалечена местност, взирайки се в безжизненото тяло на познато момче. Първата й реакция е да сподели с Ролинс, но напоследък той сякаш проявява по-голям интерес към колежката си Анна, отколкото към Вий. А дали да не разкрие тайната на отдавна изчезналата си леля, която внезапно се появява от нищото?

Потъвайки в колебания и съмнения, животът на Вий се превръща в пълна каша – тя продължава да се озовава във все по-странни ситуации, без спомен как е попаднала в тях. В едно обаче е сигурна – още някой притежава способността да се приплъзва в чуждите умове. И този някой я използва, за да отмъсти… но ще постигне ли успех?

Романът се появява в България едва 3 седмици след американската си премиера. Още 11 държави са закупили правата за хитовия роман, а критиката в САЩ го определя като „пленяващ паранормален трилър“. Ако „Чужди очи“ ви е допаднал, то не си отказвайте и неговото продължение!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата