Спечели със SciFi.bg, ЧоБи и Фестивала на българското образование

На 25, 26 и 27 април ще се проведе Фестивала на българското образование в пространството пред, около и под НДК. SciFi.bg ще се представи на един щанд с Човешката библиотека, а всеки втори посетител ще спечели награда!

И тази година SciFi.bg ще участва на Фестивала на българското образование! Миналата година направихме своя дебют там, а събитието посетиха няколко хиляди български ученици – настоящи, завършили и отдавна завършили. Тази година събитието обещава да е още по-голямо и интересно, като нашият екип отново няма да изпусне веселбата.

Нещо повече, за второто ни посещение на фестивала сме подготвили игра в партньорство с Човешката библиотека, от която всеки втори може да спечели. На нашия щанд отново ще присъства Зипи, макар и индиректно – чрез кутията си. В нея ще има билетчета с уникален код. Всеки посетител може да изтегли по едно билетче за трите дни на фестивала и да го регистрира в сайта ни до 1 май. Заедно с въвеждането на кода ще има и поле за избор на награда – електронна книга от Човешката библиотека. 50% от кодовете ще бъдат печеливши, което значи, че всеки втори участник печели!

За да сме сигурни, че всеки тегли само по веднъж, ще бием по един печат на ръката на всеки участник когато взима своето билетче.

На фестивала още ще се проведе и награждаването на най-добрите от Копнежа за ученическо творчество. Тази година имаме двама отличени – те ще получат грамоти и плетени Зипита.

Освен всичко друго, на място ще събираме и въпроси към някои от най-интересните български фантастични автори, с които смятаме да проведем интервюта за дните около 24 май! Харесали сме си Людмила Филипова, Николай Теллалов, Андрей Велков, Иван Русланов, Анатоли Кръстев, Тодор Касабов и Бранимир Събев.

А дори да не искате да участвате в играта или да задавате въпроси на българските писатели, можете просто да дойдете и да ни намерите, за да се запознаете с нас! Ще има наш представител и през трите дни. Очакваме ви!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Кал
Kal

Коя ти се падна? 🙂

Иван Петков

Супеееер, имам си електронна книга 🙂

Иван Петков

Супеееер, спечелих си електронна книга 🙂

niKak

Ако днес съм си взел номерче, биете ми печат, а утре дойда с измита ръка, мога ли да участвам отново?!

И аз съм там, миналата година замалко да спечеля, но тази ще стане 🙂

Иван Петков

Ами шанс 🙂 Който е в София, може да отиде – останалите – SciFi.bg достатъчно често прави онлайн игри за цяла България. Аз лично ще имам възможност да мина през фестивала в събота и ще участвам. Стискайте ми палци да съм от по-добрите 50%, защото досега нищо не съм печелил 🙂

Неделчо Ласков
Nedelcho_Laskov

Еее, ми как да участвам като съм във Варна?!