Нова хорър-пародия: Hell Baby

Двойка, очакваща дете, се мести в обитавана от духове къща, за която знаят дори във Ватикана… Вижте трейлъра.

От доста време насам хорър-пародиите не са това, което бяха. Всеки следващ „Страшен филм“ беше по-тъп от предишния, а тенденцията се прехвърли и върху всички останали предложения от жанра. „Адското бебе“ ще се опита да промени това. Вижте трейлъра:

Режисьори са Робърт Бен Гарант и Томас Ленън. В главните роли са Лесли Биб („Зоопазач“) и Роб Кордри („Топли тела“). Режисьорите също се превъплъщават в образи от екрана.

Някои от майтапите в трейлъра са сполучливи и като цяло филмчето изглежда приятно. Но има и тъпи моменти, което ни кара да се чудим – ако тези са най-смешните моменти, подбрани за трейлъра, какво остава за другите във филма?

Режисьорите са правили добри комедии преди, Гарант дори открадна една сцена като доктор в The Dark Knight Rises, а заслужава да се спомене и фактът, че филмът е показан като част от специалната селекция на фестивала Сънданс. Но все пак не възлагайте особени надежди. Hell Baby едва ли ще се покаже в българско кино – в САЩ излиза с ограничено разпространение в края на юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Филмът има както няколко смешни момента, така и няколко страшни, но като цяло е тъп. Става за губене на време, но само ако превъртате по-тъпите моменти 🙂