Тийзър към „Замръзналото кралство“

Ако ви е горещо – разхладете се с малко анимационни сняг и лед.

През ноември в България ще дойде поредният опит за забавна анимация, този път на Дисни – „Замръзналото кралство“. Това е приключение в свят, който е скован от пророчество във вечна зима. Ана е безстрашна оптимистка, която обединява сили със смелия планинец Кристоф и неговия другар, северния елен Свен. Заедно те се отправят на епично пътуване, в което да открият сестрата на Ана – Елза, чиято снежна магия тегне над кралство Арендел. По пътя си те се натъкват на вълшебства, срещат мистични тролове и смешния снежен човек Олаф , изправят се пред суровите стихии на зимата в надпревара да спасят кралството.

Въпросните снежен човек и северен елен можете да видите в първия тийзър. Хуморът е леко идиотски, но може да бъде и забавен. Ако целият филм е в този стил, вероятно ще дотегне, но пък малките деца със сигурност ще се забавляват.

Режисьори на „Замръзналото кралство“ са Крис Бък (“Тарзан“, “Всички на сърф“) и Дженифър Лий (сценарист на „Разбивачът Ралф”). Продуцент е Питър Дел Веко (“Мечо Пух“, “Принцесата и Жабока“).

Официалната българска премиера е на 29 ноември 2013 г. в кината на 3D. Актуална и любопитна информация може да намерите на официалната фейсбук страница на Walt Disney Animation Studios в България: www.facebook.com/DisneyStudioBulgaria.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

Дисни така си паднаха от нивото – направо не е за вярване! От последните години само този за Рапунцел може да се мери с по-старите филмчета!