Трейлъри за новите есенни предложения на CW

Тийн-телевизията ще изкушава зрителите си с 4 нови фантастики – The Originals, The Tomorrow People, The 100, Star-Crossed. Вижте техните трейлъри.

След като телевизиите се надпреварваха да обявяват новите си есенни сериали в опит да привлекат зрителите на своя страна още отсега, дойде време да се пуснат и трейлърите към техните пилотни епизоди. Макар и да звучи малко странно за тези, които мразят вампири и тийн-сериали, една от най-плодовитите телевизии тази есен се очертава да бъде именно техният дом – каналът The CW. Те не само подновиха всички свои фантастични сериали от миналата година, но и добавиха цели 4 нови. Вижте техните трейлъри и си изберете кои от тях ще гледате:

„Първородните“ е разклонение на „Дневниците на вампира“. Клаус се завръща в Ню Орлиънс, град, който той сам е помогнал да бъде построен. Там го чака семейството първородни вампири и неговият бивш ученик Марсел, който на практика управлява града. Но монетата има и друга страна – вещиците, които също се борят за своето място под слънцето. Те пък са стигнали до Хейли, която се оказва бременна с детето на Клаус.

 

Стивън осъзнава, че има суперсили и е един от „Утрешните хора“. Но специалните способности на тези по-еволюирали хора не правят живота им песен. Злодей, който се оказва чичо на Стивън, работи за правителството. Неговата цел е да защити човечеството от заплахата на утрешните хора, като ги избие един по един.     

„Стотимата“ ще се базира на все още непубликувана книга от Кас Морган. Сюжетът ще се развива 97 години след като Земята е опустошена от ядрена война. Гражданите са евакуирани в космоса и живеят на космическа станция. 100 юноши-делинквенти са избрани от това мини-общество, за да бъдат изпратени обратно на Земята и да установят дали е годна за живот. Но дали човешката раса е годна за оцеляване или жестокият режим, установен на станцията, ще ни самоунищожи?

В „Star-Crossed“ (първоначално се наричаше „Кислород“) извънземни и хора живеят заедно на Земята. Ще се проследи интеграцията на расата им, като отправна точка ще бъде… гимназията, където се заражда романс между извънземен и човек.

Първите два ще се излъчват още от септември или октомври, докато последните ще тръгнат в началото на 2014.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
8 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Иван Петков

Бъди сигурна, че почти всички (да се надяваме, без последния) ще изкарат повече от два сезона, просто защото това е CW, където всичко малоумно е вървежно. Те нямат интерес да измислят нещо оригинално, затова и са толкова успешни.

sweet666
Polinceto

Утрешните хора може и да изкара повече от 2 сезона,защото много ми прилича на филма „Телепорт“,ама другите с тия извънземни и опустошителни войни,стига бе хора измислете нещо оригинално,аман с тоя край на света и тия извънземни,вампири,върколаци и т.н.
Не ме разбирайте погрешно на много от вървежните в момента съм фенка,ама дайте някакъв по интересен сюжет вече наистина почнаха да се повтарят едни и същи леко променени,и не мотайте действията във сериалите както баба ми се мотае докато си търси очилата.

Петя Ивайлова
petia84

На мен и „Утрешните хора“ ми харесва – стига да не се занимават много с гимназиални истории. Едно време харесвах „4400“, „Герои“,“Х-мен“ (май само „Алфи“ не съм гледала, но и нямах време за него), така че съм в свои води. Лошото е, че всички такива сюжети не знаят накъде вървят и обикновено имат тъп финал.

PAIN

Само 100-те и може би Оригиналните така по биват… а дано 🙂

Петър Атанасов

И аз съм малко в шок от това с извънземното в гимназията – разбирам, че на телевизията тези блудкавите сериали са им вървежни, но чак пък толкова… Аз евентуално бих дал шанс на Стотимата, но и там нямам кой знае какви надежди.

PAIN

Оххх не спряха с тия псевдо тинейджерчета които са на реална и видима възраст от 20 + години ама ни ги дават за 16г. само защото са сладурковци и младолики някой от тях и пак любов, драма и малко фантастика … колкото да не е без хич, ама докато сай фай не изкарат някой от по-рано обявените прокети наистина, ще се задоволчваме с каквото има 😉 или не !

Мира
Pepper

Всички ми изглеждат супер блудкави. Особено това с извънземните направо да се хванеш за главата. Все пак ще се опитам да изгледам пилотите на 100те и утрешните хора.

Петя Ивайлова
petia84

Марк Пелегрино не седи без работа…