Мис Слънчице става на зомби!

Абигейл Брезлин ще играе превръщаща се в зомби девойка, а нейн баща ще бъде Арнолд Шварценегер, който се завръща и в образа си на Конан.

Познавате ли Абигейл Брезлин? Тя е едно симпатично момиченце от филми като „Мис Слънчице“, „Следи“ и „Зомбиленд“. Но дните й като сладурана и убийца на зомбита вече приключиха, защото тя минава към вражеския лагер. В предстоящия филм „Маги“, тя ще играе дъщеря, която се превръща в зомби пред очите на баща си.

Родителят й пък ще бъде Арнолд Шварценегер. Вече ви разказахме за неговото включване в проекта и това какво мислим за него.

Режисьор на Maggie е Хенри Хобсън, а Шварценегер освен актьор в главната роля ще бъде и продуцент.

Както правилно забелязахме още преди време, завръщането на Арнолд на екран не е никак бавно. Той ударно започна да поема свои култови стари роли и да взима нови. От първия тип е тази на Конан Варварина. Вече знаем, че той ще се превъплъти отново в култовия си образ, но отскоро се говори, че ни чака цяла трилогия!

Разбира се, това е по-скоро мечта на продуцентите, но единият от тях, Фредрик Малмберг, неколкократно заявява, че ако филмът потръгне, няма причина Арнолд да не бъде извикан за още няколко. Нищо, че гони седемдесетака.

Вместо да се сбъднат очакванията на специалистите, а именно Арнолд да се появи само за един филм и да помогне да се рестартира поредицата, но вече с друг главен герой (например, сина на Конан), той ще продължи да бъде основният въртящ меча. Сюжетът ще бъде във времето, след като Конан е станал крал. Неговите дела са се превърнали в легенда за хората и всички се питат къде е той сега. Самият Варварин обаче не се радва на престола си и скоро ще го зареже, за да се върне към по-директния подход в борбата за справедливост.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |