1 коментар
bryan-cranston-lex-luthor

Кранстън е Лекс Лутър?

Актьорът от „Малкълм“ и „В обувките на Сатаната“ ще влезе в култовата роля за следващия филм със Супермен.

Според най-новите слухове, актьорът от хитовия сериал на телевизия AMC Breaking Bad, още познат у нас, като „В обувките на Сатаната“ – Браян Кранстън, е подписал договор да се превъплъти в ролята на злодея Лекс Лутър за следващия „Човек от стомана“. Тези, които бяха разочаровани от новината, че Бен Афлек ще играе Батман (в това число и моя милост), могат да посрещнат със задоволство тази вест, макар и да не е официално потвърдена. Твърди се, че Кранстън е подписал договор за многократна поява с DC Comics/Warner Bros. Това ще рече, че може да играе ролята на легендарния злодей от комиксите цели 10 пъти – като главен герои или с епизодични появи в различни филми от DC вселената – Батман, Супермен и др.

След пет сезона в Breaking Bad, носителят на престижната награда „Еми“ се изстрелва стремглаво към големия екран. В момента се знае, че снима пет различни филма, които са в различен етап на реализация и се очаква да излязат по кината до 2016 г. Освен това се носят сериозни слухове, че Браян Кранстън ще участва и в римейка на класическия филм за ‚Годзила“, който се очаква да излезе през 2014.

Изображение с име: Браян Кранстън

Слухът за влизането му в комиксовата вселена обаче не бива да се приема като чиста монета. Статията, на която всичко това се базира, е пусната първо във фен сайт. Преди това няма дори официално потвърждение, че Лекс Лутър изобщо ще присъства в „Батман срещу Супермен“. Също така, статията твърди, че Бен Афлек е подписал появата си в 13 филма за Батман, а Мат Деймън ще изиграе Аквамен. Не че е невъзможно, но едва ли Бен Афлек ще играе Батман през следващите поне 20 години, а кастингът на Мат Деймън е меко казано съмнителен. Въпреки това много сериозни медии вече копираха публикацията, отразявайки слуха като сериозна новина, а феновете не спестиха похвалите си. Дори се появиха тийзърчета с Бен Афлек и Браян Кранстън, направени от фенове, като това по-долу.

Може би, дори да е тръгнал като шега, слухът ще се превърне в истина – Кранстън отдавна вече не е онзи второстепенен актьор от нискобюджетните сериали, а реакцията на потенциалните зрители би трябвало да е повече от мотивираща за продуцентите. Ще следим развитието на историята и ще ви информираме.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата