2 коментара
marvels-agents-of-shield

Агентите от ЩИТ ще имат цял сезон

ABC е поръчала още епизоди на Agents of S.H.I.E.L.D, които да се излъчат през зимата и пролетта.

Изображение с име: COLBIE SMULDERS, CLARK GREGGНовият сериал по комиксите на Марвел „Агентите от ЩИТ“ се представя доста добре на рейтинговия фронт, но не е хитът, на който ABC се надяваха. Въпреки това зрителският интерес е достатъчно висок, за да се поръчат още епизоди.

Новините са добри за Джос Уедън, Джед Уедън и Мориса Танчароен, както и за техните фенове, които не са свикнали сериалите им да продължават особено дълго (справка: Firefly, Dollhouse). Въпреки че критиците останаха недоволни от някои аспекти на сериала, повечето все още виждат голям потенциал за подобрение и се надяват той да бъде реализиран.

Официалната новина, че за първи сезон на Agents of S.H.I.E.L.D ще има над 20 епизода, които ще се излъчат до края на пролетта, е радваща именно заради това – сценаристите ще имат достатъчно време да вкарат нещата в релси. Въпреки това, те не бива да се успокояват прекалено. Досега са излъчени три епизода, като рейтингът на всеки следващ е по-нисък от този на предишния – спадът за втори епизод е 34% от първия, а на третия – 7% от втория. Макар темпът на зрителски отлив да намалява, тенденцията все още не е преобърната.

Дали сериалът ще подобри качеството и рейтингите си – предстои да видим докато тече телевизионният сезон.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата