Идва краят на Дивергентите

На пазара вече може да се намери финалът на трилогията „Дивергенти“ от Вероника Рот. Третата книга от поредицата се казва „Предани“. Изд. „Егмонт България“

Хитовата трилогия „Дивергенти“ най-накрая има своя финал! Няколко месеца преди премиерата на филма по първата книга, читателите имат възможност да видят как завършва историята, започната от Вероника Рот преди няколко години.

Последната част от поредицата се казва „Предани“ и в нея виждаме края на историята на Трис и нестандартните й приятели.

Обществото, което Трис Прайър познава, е в руини – разпокъсано от насилие и борби за надмощие, белязано от непосилни загуби и ужасяващи предателства. Когато й предлагат шанс да изследва света извън познатите й граници, Трис приема без колебания. Може би там някъде отвъд тя и Тобиас ще започнат нов живот заедно, освободени от безкрайни лъжи и болезнени спомени.

Но новата реалност на Трис е дори по-обезпокояваща от тази, която оставя зад себе си. Старите открития бързо се оказват изпразнени от смисъл. Неподозирани нови истини променят сърцата на тези, които обича. И за пореден път Трис ще трябва да се изправи пред невъзможен избор, който засяга разбиранията й за смелост, преданост, саможертва и любов. Още един избор, който ще промени всичко.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |