5 коментара
5218987-high-doctor-who

По-дълъг трейлър за The Time of the Doctor

Коледният епизод ще е последният на Мат Смит.

След невероятния успех на 50-годишнината на сериала „Доктор кой“ е трудно да повярваме, че Мат Смит ще си тръгне. Също така, след дългото чакане на специалния епизод и емоционалния му заряд, някак странно изглежда, че наближава следващият.

Но така или иначе, нещата в Doctor Who продължават да са много интересни! Коледната серия ще представи последното приключение на 11-тия Доктор (или 13-тия?) и ще се сбогува с него по адекватен начин (или поне това обещава Стивън Мофат). Предишното тийзърче не показа много, но трейлърът на BBC America дава заявка за още един прекрасен епизод.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Отново получаваме потвърждение, че в епизода ще видим екземпляри от най-страшните вражески раси във вселената на сериала, както и разбираме повече за „старата приятелка“ на Доктора – ако не името й, то поне как изглежда и че също е лоша.

Може би най-интересният аспект на този трейлър е връщането към епизод 6.11. Тогава Доктора се изправи срещу най-големия си страх в хотелската стая с неговия номер, но камерата така и не показа кой е той. Вече е безсмислено да спекулираме, защото явно ще научим след само 5 дни, когато епизодът ще излезе.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата