Тийзър за Star-Crossed

Новата тийн-драма със сайфай привкус

С новата година започват и много нови сериали. Някои от тях са вълнуващи и интересни, други не чак толкова. Но за всеки влак си има пътници.

На 17 февруари (или рано сутринта на 18-ти наше време) излиза първият епизод на Star-Crossed – поредният тийн-сериал на CW. Както ви писахме още лятото, в него става дума за група извънземни пътешественици, чийто кораб се разбива на Земята. Те изглеждат като нас, ходят на училище като нас, но и двата вида предпочитат да бъдат дистанцирани един от друг, защото никой не може да е напълно убеден в намеренията на другия. Но крехкият мир може да бъде нарушен, защото един от тях се влюбва в наше момиче.

http://www.youtube.com/watch?v=RwA6q-vlu-Q

Колкото и да са уморени мнозина от тийн-драми, традиционните зрители на телевизията CW очакват този сериал с нетърпение. Коментарите под този тийзър са изцяло положителни и, въпреки че количеството интересуващи се от сериала хора засега не изглежда толкова голямо, пилотният епизод на Star-Crossed се очертава като успех. Дали обаче сериалът ще успее да оправдае високите очаквания на тийнейджърите към него, предстои да се види. Тези с ниските очаквания няма да го гледаме така или иначе.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

viktorialoves
viktorialoves

Strahoen e

Пепа Николова

Много тъп сериал!