Arrow, Vampire Diaries, Originals, Supernatural ще имат нови сезони

Обичайните заподозрени ще пускат още серии и през 2015-та.

Тийн-телевизията CW продължава да печели с най-успешните си сериали и техните разклонения. Едва ли ще е изненада за някого, че „Свръхестествено“ и „Дневниците на вампира“ ще бъдат подновени, съответно за десети и за шести сезон. Двата емблематични сериала на CW не отстъпват от рейтингите си и ще продължат да радват зрителите догодина.

„Стрелата“ пък се превърна в най-гледания сериал на телевизията, макар още да е едва във втория си сезон. Епизодите му се гледат средно от 3,9 милиона зрители, което е най-добрият резултат на тази телевизия. Стивън Амел ще показва коремните си плочки и в трети сезон, който ще започне от тази есен.

Най-рисковият от гореизброените проекти, „Първородните“, който тази година направи своя дебют, също е подновен. Разклонението от „Дневниците на вампира“ успя да заинтригува феновете на майчиния сериал и също ще продължи.

И четирите сериала в момента са в двуседмична почивка, но ще продължат да пускат още епизоди от настоящите си сезони от 26 февруари нататък.

За останалите фантастични сериали на CW все още няма информация, но нито един не е прекратен, тоест все още има шанс да бъдат подновени. Техните рейтинги обаче не са чак толкова впечатляващи и затова решението не е толкова лесно – вероятно ще зависят от последните епизоди на текущите си сезони.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Лило

Никой не е длъжен да гледа нещо, което не му харесва. Аз съм супер фенка на Дийн и Сам. Мисля, че когато 9 години ги гледаш не ти пука колко са зле или добре, просто продължаваш, защото не можеш да спреш 🙂

Flora

Supernatural е един от любимите ми сериали, но и аз съм на мнение, че трябва да бъде убит. Цялата история вече е изсмукана от пръстите. Дийн и Сам водят един и същи диалог вече не знам колко сезона. Дийн- аз те обичам и няма да те оставя да умреш, ти си моето семейство, Сам- аз съм готов да умра, ама ти не ми даваш, вече не си ми брат… Еми, прав е човека. В момента в който Сам падна с Луцифер и Михаил в пъкъла, беше точният момент, в който този сериал трябваше да спре. Сега щеше да е легенда, сериала, с който всички други биват сравнявани, но не… Пари, пари..пари… Актьорите остаряха пред очите ни, умираха и се прераждаха не знам колко пъти… Нищо ново под слънцето сезони, сезони…

Drago

Още кинти за наш’та Нинка 🙂

Неделчо Ласков
Nedelcho_Laskov

Оф! Айде Свръхестествено да свършва вече!!! Не искам да го разтягат и отново да ресетват сюжета. Имат (имаха) идеална възможност да го завършат подобаващо, ама на! Алчни за пари… Нямам време да гледам толкова много сериали! Трябва да вземат малко по-малко да ги прекратяват…