4 коментара
arrwbnnrpic

Arrow, Vampire Diaries, Originals, Supernatural ще имат нови сезони

Обичайните заподозрени ще пускат още серии и през 2015-та.

Изображение с име: Supernatural_Season_9_Promo_PosterТийн-телевизията CW продължава да печели с най-успешните си сериали и техните разклонения. Едва ли ще е изненада за някого, че „Свръхестествено“ и „Дневниците на вампира“ ще бъдат подновени, съответно за десети и за шести сезон. Двата емблематични сериала на CW не отстъпват от рейтингите си и ще продължат да радват зрителите догодина.

„Стрелата“ пък се превърна в най-гледания сериал на телевизията, макар още да е едва във втория си сезон. Епизодите му се гледат средно от 3,9 милиона зрители, което е най-добрият резултат на тази телевизия. Стивън Амел ще показва коремните си плочки и в трети сезон, който ще започне от тази есен.

Най-рисковият от гореизброените проекти, „Първородните“, който тази година направи своя дебют, също е подновен. Разклонението от „Дневниците на вампира“ успя да заинтригува феновете на майчиния сериал и също ще продължи.

И четирите сериала в момента са в двуседмична почивка, но ще продължат да пускат още епизоди от настоящите си сезони от 26 февруари нататък.

За останалите фантастични сериали на CW все още няма информация, но нито един не е прекратен, тоест все още има шанс да бъдат подновени. Техните рейтинги обаче не са чак толкова впечатляващи и затова решението не е толкова лесно – вероятно ще зависят от последните епизоди на текущите си сезони.

Изображение с име: VampireOriginals-feature

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата