Излезе нов роман от „Лунните хроники“

На пазара вече можете да намерите „Крес“ от Мариса Мейър.

Днес издателство „Егмонт България“ пусна на пазара третата книга от поредицата си за научнофантастични интерпретации на популярни приказки и истории, „Лунните хроники“. Тя се казва „Крес“ и използва познатата ни героиня Рапунцел, която е затворена не в кула, а в сателит, обикалящ около Земята. А това определено не е място, от което да може да спусне косата си, за да се покатери по нея принцът.

Синдер, капитан Торн, Скарлет и Вълка кроят планове да надвият кралица Левана и армията й. Надеждата им е в Крес, затворена в сателит от детството си, чийто единствен приятел е бордовият компютър. Тази дружба я е превърнала в чудесен хакер, но за съжаление Крес туко-що е получила от Левана заповед да открие Синдер и чаровния й придружител.

Когато Крес най-накрая бива освободена, цената за това се оказва твърде висока. Междувременно кралица Левана няма да позволи нищо да попречи на сватбата й с император Кай. Крес, Скарлет и Синдер може и да не са доброволци да спасяват света, но по всичко личи, че са единствените, които ще се справят със задачата.

„Крес“ се предлага както в хартиен, така и в електронен вариант.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |