2 коментара
haven-syfy-cast

Syfy поръчва двоен сезон на Haven

Телевизията е поръчала 26 епизода, които ще излъчи през следващите 2 години.

Изображение с име: havenS4Promo„Хейвън“ явно се развива доста добре, защото телевизията, която го продуцира, е направила рядко голяма поръчка – следващият пети сезон ще се състои от цели 26 епизода! Първите 13 ще се излъчат тази есен, а останалите – догодина.

Аудиторията на сериала е пораснала през последната година, като Syfy са останали доволни и от онлайн активността на феновете. Haven е вторият най-гледан сериал по кабелна телевизия в програмния си слот, като средните зрители на епизод от четвърти сезон са 2,3 милиона души. Напомняме, че за тази телевизия всичко над 1 милион души е успех.

Новината идва почти 7 седмици след излъчването на последния епизод от четвърти сезон. Време, през което болшинството от феновете се притесниха дали липсата на новини не вещае спиране на сериала. Оказва се, че продуцентите просто са се чудили дали да поръчат един обикновен сезон от 13 епизода, или двоен.

Подновяването идва и като идеален подарък за главната актриса, Емили Роуз, която днес (2 февруари) има рожден ден.

Да се надяваме, че тези данни са наистина достатъчно добри, за да не се окаже, че пети сезон ще бъде и последен. Няма да е за сефте на Syfy да обяви голяма поръчка за двоен сезон, а след това да спре сериала.

Емили Роуз, Лукас Брайънт и Ерик Балфор ще се завърнат в техните си роли, съответно на Одри Паркър, Нейтън Уорнъс и Дюк Крокър. Снимките ще започнат тази пролет.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата