1 коментар
spiderman-vs-captain-america-22178

Трейлъри за Cap. America, Spider-Man

„Завръщането на първия отмъстител“ и „Невероятният Спайдър-мен 2“ с нови рекламки.

В момента тече най-гледаното телевизионно събитие в САЩ – суперкупата, по време на която излъчването на един кратък рекламен клип вероятно струва колкото външния дълг на България. Това е и най-подходящият момент за предстоящите филми с амбиции на блокбъстъри да се представят с тийзърчета пред милионите зрители. Тези тийзърчета са само увертюра към по-големи трейлъри, които не се излъчват по телевизията (може би защото това би струвало по-скъпо от самия филм), но са достъпни онлайн.

По най-епичен начин се представя „Завръщането на първия отмъстител“. След знаменателните събития по време на The Avengers, Капитан Америка живее тихо във Вашингтон. Кроткото му приспособяване към модерния свят обаче е прекъснато, когато негов колега от ЩИТ бива нападнат. Стийв Роджърс се съюзява с Черната вдовица, за да разкрие шокираща конспирация. Той се изправя пред редица убийци и предизвикателства, а накрая срещу най-опасния си враг – Зимния войник.

http://www.youtube.com/watch?v=wtZ9bTRDEUU

Продължаваме с другия комиксов герой – Човекът-паяк. Новият трейлър обръща повече внимание на враговете му. Научаваме за ниското самочувствие на Електро и плановете на Оскорп за Питър Паркър. Самият той обаче научава, че героизмът има цена, която рано или късно трябва да бъде платена.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Очаквайте скоро трейлъри на Transformers: Age of Extinction и Divergent.

Captain America: The Winter Soldier излиза на 4 април, а The Amazing Spider-Man 2 на 18 април.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата