Трейлъри за Cap. America, Spider-Man

„Завръщането на първия отмъстител“ и „Невероятният Спайдър-мен 2“ с нови рекламки.

В момента тече най-гледаното телевизионно събитие в САЩ – суперкупата, по време на която излъчването на един кратък рекламен клип вероятно струва колкото външния дълг на България. Това е и най-подходящият момент за предстоящите филми с амбиции на блокбъстъри да се представят с тийзърчета пред милионите зрители. Тези тийзърчета са само увертюра към по-големи трейлъри, които не се излъчват по телевизията (може би защото това би струвало по-скъпо от самия филм), но са достъпни онлайн.

По най-епичен начин се представя „Завръщането на първия отмъстител“. След знаменателните събития по време на The Avengers, Капитан Америка живее тихо във Вашингтон. Кроткото му приспособяване към модерния свят обаче е прекъснато, когато негов колега от ЩИТ бива нападнат. Стийв Роджърс се съюзява с Черната вдовица, за да разкрие шокираща конспирация. Той се изправя пред редица убийци и предизвикателства, а накрая срещу най-опасния си враг – Зимния войник.

Продължаваме с другия комиксов герой – Човекът-паяк. Новият трейлър обръща повече внимание на враговете му. Научаваме за ниското самочувствие на Електро и плановете на Оскорп за Питър Паркър. Самият той обаче научава, че героизмът има цена, която рано или късно трябва да бъде платена.

Очаквайте скоро трейлъри на Transformers: Age of Extinction и Divergent.

Captain America: The Winter Soldier излиза на 4 април, а The Amazing Spider-Man 2 на 18 април.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

Харесвам комедийният елемент в новия Спайдърмен и ми харесва, че го няма Джеймс Франко, но първият филм (с гущера) според мен беше много скучен – дано този да се представи по-добре.