1 коментар
maze-godz-male

Нови трейлъри за The Maze Runner, Maleficent, Godzilla

Вижте как ще изглежда „Лабиринт: Невъзможно бягство“ и изплакнете очи с нови кадри от „Господарка на злото“ и „Годзила“.

Време е за нова порция трейлъри към вълнуващи филми и тази седмица имаме за всекиго по нещо.

Започваме с най-красивото, а именно с Анджелина Джоли, която, както знаем, ще бъде злата вещица от приказката за Спящата красавица. Филмът „Господарка на злото“ обаче ще се концентрира върху историята на по-красивата от двете, а именно Джоли. Трейлърът със зловещия саундтрак на Лана дел Рей вече накара много хора да обърнат внимание на филма, но най-новото клипче е сякаш най-доброто и описателното досега. От него разбираме повече подробности за Злодеида и несправедливостите, които тя понася, за да се превърне във вещица, както и че сюжетът може наистина да си струва.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Подобни думи можем да кажем и за новия трейлър на „Годзила“. Най-накрая имаме клипче, което загатва за сюжет и човешки истории, както и за обещаваща роля на Браян Кранстън. Разбира се, всички знаем, че главният герой ще бъде огромното сеещо разрушения чудовище, но не пречи да имаме и герой като този на Кранстън, през чиито очи да гледаме и чувстваме въпросния апокалипсис. От излязлата покрай трейлъра информация разбираме, че Годзила съществува отдавна, но властите крият това от обществото (как се скрива грамадно чудовище, което яде снаряди за закуска, не е ясно). За разлика от последния филм за култовото чудовище, тук сюжетът ще покрива много места и времена – изглежда, че в началото Кранстън ще става свидетел само на последиците от Годзила, докато въпросната госпожица ще се срещне с него очи в очи чак към средата на филма, когато ще бъде и най-интересната битка. Друга интересна подробност е, че Годзила няма да бъде единственото чудовище във филма, но повече информация около този детайл все още няма.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За финал оставихме „Лабиринт: Невъзможно бягство“ – поредната тийн-поредица от романи, която отива на големия екран. Отново става дума за антиутопия, като този път врътката е един огромен лабиринт, в който нашите невръстни герои са запратени. Томас е младеж, който се събужда в центъра на гигантски лабиринт, без да помни нито кой е, нито как се озовал там. Насред това мистериозно място, наречено „Поляната”, Томас открива други момчета, които подобно на него са се озовавали там един по един, без да знаят как и защо. Единственият изход към външния свят минава през лабиринта, но опитите им да го картографират се провалят, тъй като въпреки масивните му размери, всяка вечер той се променя, а като допълнение от дълбините му излизат странни и опасни същества, наречени „grievers”. Един ден на „Поляната” се случва нещо, което не е ставало до момента – пристига момиче. Тя носи съобщение, което може да помогне на Томас да разкрие тайната на лабиринта.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Maleficent излиза на 30 май, Godzilla – на 16 май, а The Maze Runner – на 19 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата