True Blood, Penny Dreadful, Falling Skies с нови трейлъри

Вампири, извратеняци и извънземни завоеватели в трейлърите от последните няколко дни.

Едва ли има останали фенове на „Истинска кръв“, които да не знаят, че тази година ще излезе последният му сезон. Задават се мрачни времена за жителите на Бон Темпс и вампирите отново ще са на фокус. Болни от хепатит V кръвопийци са нападнали градчето, а правителството е изоставило хората на произвола на съдбата. Това са първите кадри от новите серии, които НВО ни предоставя, и се надяваме да са предзнаменование за един по-добър сезон, който да завърши сериала подобаващо.

 

Продължаваме с нещо, което обещава да бъде още по-извратено и от True Blood! Penny Dreadful започва съвсем скоро и финалният трейлър показва героите в най-тъмните кътчета от техните съзнания. Неслучайно жанрът на сериала се определя като психосексуален хорър, като долните кадри наблягат на първото. Ако мислите, че сте твърде извратени, не се притеснявайте – тези герои ви бият.

 

За накрая оставихме по-праволинейния нов трейлър на „Падащи небеса“. Доста е надъхващ, така че ако сте фенове на сериала, със сигурност ще ви хареса. Има много екшън, много драма (да не би да видяхме и смърт на сравнително главен герой?), а и накрая разбираме кое е това ново русо момиче с червените дрехи, което ни грабна вниманието в предишния трейлър.

 

Новите сезони на True Blood и Falling Skies започват на 23 юни, а Penny Dreadful съвсем скоро – на 12 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Друго си е Бърков да бяха сложили, като един вещер ама. … на, да, може да му дам втори шанс на сторито, но в момента има какво да гледам и отгоре даже. … 🙂 сега като се върнат и някой интересни лятни заглавия + още няколко нови…… ще почна да се тревожа за себе си ! 🙂

Петър Атанасов

На Американ хорър стори хубавото му е, че всеки сезон е различна история. Така че горещо ти препоръчвам да пробваш и втори сезон – на мен той ми е любимият и ме грабна от раз, за разлика от първи, на който му трябваше известно време да ме зариби.

Салем снощи изгледах половината на първата серия – интересен изглежда, но този главният ми е мн противен още от новата Никита, а тук е още по. Ще го гледам, дано да стане по-интересен с времето, а и няма да се оплача ако този го убият 🙂

Мирослав Димитров

Емиии пробвах я тази американ стори ама нещо не ме захласна особено, но за сметка на това скоро почва Пенито а и тоя Салем не е зле :))

Петър Атанасов

Дам, и аз си падам по извратените сериали. Гледаш ли American Horror Story?

От тези гледам само небесата и дано не върви така мудно, като предишните сезони.

Мирослав Димитров

Извратеняци ?? ухахахха за мен значи 🙂