5 коментара
cw-logo  120730190655

Без разклонение за Supernatural, но с 3 нови фантастики по CW

The Flash, iZombie и The Messengers са новите придобивки на телевизията.

Flash_CW__140311155940„Свръхестествено“ е сериал, който мнозина очакваха да свърши преди доста време. Факт е обаче, че приключенията на Дийн и Сам ще продължат поне още една година с десети сезон. Идеята се оказа толкова успешна, че CW помислиха за разклонение. То трябваше да се казва Supernatural: Bloodlines, а за пилотна серия му послужи епизод 20 от девети сезон. Лошото е, че серията не срещна одобрението на фенове и критици и така проектът приключи още преди да е започнал.

Но не се кахърете, драги любители на фантастиките от CW. Тийн-телевизията ще ви зарадва с не 1, а с цели 3 нови сериала с фантастичен елемент!

Единият се казва iZombie. Както заглавието предполага, главната героиня е… зомби! Тя е също така студентка по медицина и току-що е получила работа в моргата. Именно там тя задоволява нездравия си апетит към човешки мозъци, гощавайки се с тези на починалите. При всяко хапване обаче, Оливия получава и спомените на притежателя. Те пък се оказват полезни и на полицията, тъй като помагат да се разкрие извършителя на убийството. Така хем зомбито е сито, хем гласовете на починалите в главата на Оливия нямат право да се оплакват.

Другият е The Messengers. В него става дума за мистериозно космическо тяло, което се сблъсква със Земята. Отделеният енергиен импулс привидно убива група учени, но в последствие те се събуждат и научават, че трябва да спрат предстоящия апокалипсис.

Накрая оставяме и The Flash – разклонението на Arrow. Бари Алън е криминален следовател, който пристига в Стърлинг, за да разгледа поредица от необясними обири, които може да са свързани с трагедия в миналото му. Бари е обсебен фен на Зелената стрела и дори не подозира, че съвместната работа с Оливър и Фелисити е причината той да стане част от този опасен свят.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата