Докъде ще последвате близките си?

Трейлър за филма I’ll Follow You Down с участието на любими актьори от близкото минало.

Преди време ви споменахме за един скромен фантастичен проект с участието на Джилиан Андерсън – I’ll Follow You Down. Радваме се да съобщим, че той се е реализирал и, макар трейлърът да затвърждава скромността на бюджета, изглежда доста сносно. Става дума за учен, Гейбриъл, който изчезва при мистериозни обстоятелства по време на едно от бизнес-пътуванията си. Събитието се отразява тежко на неговите съпруга, Марика, и син, Ерол. Няколко години по-късно Ерол и дядо му правят шокиращо разкритие за местоположението на Гейбриъл – ако се съди по анонса, то няма да е съвсем на този свят или в това време.

Освен агент Скъли, в лентата ще участват Хейли Джоел Озмънд (детето от „Шесто чувство“), Руфъс Сюъл („Ейбрахам Линкълн: Ловец на вампири“), Сузана Форниер (Зоуи от американския „Да бъдеш човек“) и Виктор Гарбър (бащата на Сидни от „Наричана още“). Режисьор и сценарист е Ричи Мехта.

Ранните ревюта хвалят филма за задълбочаването му в науката, добрата актьорска игра и завладяващата драма на персонажите, но признават ограничения му потенциал да се хареса на по-масовия зрител. Почти тоталната липса на специални ефекти е компенсирана от приличен саундтрак, а и силният драматичен фокус не прави тази липса забележима.

Филмът няма да минава по големите кина, но ще има лимитирани прожекции в САЩ. За тези, които няма да могат да го гледат в киносалон, но са любопитни какво са сътворили любимите им актьори, ще бъде достъпна онлайн версия за сваляне, която се очаква да бъде качена около 6 юни.

ill follow you down

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

И на мен ми харесва. 🙂

Martin

Много не ми харесва ама бих го гледал ако го сложите в календара :Д. Искам да попитам какво стана със онзи филм който щеше да излиза този май във който се разказва за едно семейство на което мъжа си продава душата за да може да осигури на жена си и бъдещото им дете което е на дявола всичко? Или той излиза 2015?