the q

Риалити и фентъзи се обединяват в „The Quest”

Ново лятно шоу на телевизия АВС ще даде шанс на обикновени хора да станат част от един фантастичен средновековен свят

8bb9dbde_oНовото риалити „The Quest” обещава да бъде нещо повече от Survivor или The Amazing race с фентъзи маскировка, но дали наистина ще се окаже нещо оригинално и интересно, предстои да разберем след около два месеца. Премиерата на шоуто ще бъде на 31 юли, по американската телевизия АВС, която очевидно се опитва да превземе все повече и повече приказни реалности.
Жаждата за приключения ще отведе дванадесет кандидат-герои в мистериозната земя Everealm, където те ще бъдат подложени на различни изпитания. Участниците не само ще носят „героични” костюми, но и ще се наричат с псевдоними като „Кралица Ралия”, „Верлокс”, „Храбрецът Джим” и каквото още са си измислили. Ако съдим от трейлъра, шоуто ще съчетава ролева игра със спортно състезание, а бъдещите герои изглеждат решени да се впишат в приказната реалност.
Един от изпълнителните продуценти на предаването е Марк Ордески, което би трябвало да завиши очакванията ни, тъй като същият е продуцент и на филмите по „Властелинът на Пръстените”. За сега не е ясно каква ще бъде наградата за победителя, освен естествено, че той ще се превърне в истински герой. Обичайната награда за подобни подвизи, е половината кралство и ръката на принцесата – да се надяваме, че създателите на шоуто са предвидили достоен заместител 🙂 .

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата