1 коментар
photo verybig 39154

Панаир на книгата и среща на фентъзи писатели

От днес тече панаирът на книгата в НДК, а на 14 юни в Дома на културата „Средец“ ще се проведе среща на българските фентъзи автори.

Ако сте от хората, които обичат да четат, то едва ли не знаете, че днес започва ежегодният пролетен панаир на книгата в НДК. От днес до неделя водещите издателства в България ще се представят на реални и евентуални почитатели, като фантастична литература ще има на голяма част от щандовете.

На 7 юни от 10:30 часа ще започне специалната акция на „Колибри“, с която ще представят новата си книга „Полулош“. Ще бъде инсталирана клетка (досущ като тази, изиграла специална роля за живота на главния герой в романа), като всеки посетител на панаира ще може да се снима в нея. Снимките се качват във фейсбук и се тагват, след което томбола определя трима победители, които ще получат екземпляр от книгата на английски с автограф от авторката.

Тази година панаирът събира рекорден брой участници, а специалните гости са от няколко държави. Организирана е изложба на корици на книги, а предстоят и много други интересни изненади.

Ако пък панаирът не ви стигне, ако имате в себе си и писателска жилка, то не пропускайте и друго интересно събитие. На 14 юни от 17:00 часа в зала 201 на Дом на културата „Средец“ ще се проведе среща на българските фентъзи автори, отворена, разбира се, и към техните почитатели. Ще можете на живо да се запознаете с тях и да научите за новите им книги. Събитието се организира по повод 40-годишнината на Дома на културата и е идеален повод за запознанство с родните фентъзи писатели.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата