Краят на историята на Кару и Акива

Излиза „Сънища за богове и чудовища“, финалната част от трилогията, започнала със „Създадена от дим и кост“ на Лейни Тейлър, изд. „Егмонт България“.

synishta za bogove i chudovishta cccДойде моментът да видим как ще завърши трилогията „Създадена от дим и кост“, в която отгледаната от демони Кару и нейният любим ангел Акива се озовават от двете страни на воюващи раси, при които нищо не е такова, каквото обикновените хора си мислят. Тийн-поредицата се оказа доста приятна изненада и дори се озова в списъка ни на най-добри книги за 2013 г.

В третата част бруталната армия на Джаел преминава в човешкия свят, а Кару и Акива са принудени да се съюзят срещу заплахата. Отдавнашната им мечта се сбъдва, но по един много объркан начин. И все пак в тях се заражда надежда, че може и да открият път за своите хора. А защо не и за себе си? Към един нов живот, а може би дори любов. Но Джаел не е най-голямата заплаха. Зла кралица преследва Акива и в небето на Ерец нещо се случва…

От улиците на Рим до пещерите на Кирин – хора, химери и серафими продължават да се борят, обичат и умират в епичен театър… отвъд доброто и злото, правилното и грешното, приятелите и враговете.

Романите от трилогията „Създадена от дим и кост” са преведени на над 30 езика, а правата за екранизацията са закупени от Universal Pictures. Макар сюжетът й да засяга вечната и доста често пресъздавана в тийн-литературата тема за злочестата любов, книгите са така написани, че могат ад омагьосат не само младите, но и по-възрастните читатели.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

От утре, 1 август, ще е по книжарниците 🙂

неда

и кога излиза?