2 коментара
peter-capaldi-will-be-keeping-his-scottish-accent-for-doctor-who

Пълен трейлър за „Доктор кой“

Доктора и Клара отиват в тъмнината, а Мадам Вастра, далеците и динозаврите се завръщат.

След няколко миниатюрни тийзъра и, честно казано, доста скромно количество новини, Doctor Who най-после пусна пълен трейлър за предстоящия си нов сезон. В него виждаме интересни екшън-сцени, както и обещаното лутане на Доктора из дебрите на въпроса дали е добър човек или не. След като Клара направи всичко възможно да го спаси в коледния епизод, отговорът й на въпроса „Аз добър човек ли съм?“ е леко изненадващ. Дали наистина Капалди ще бъде най-мрачният Доктор досега? Или това е просто извадена от контекста сцена, дължаща се на шока у Клара от регенерацията?

Бутон за зареждане на YouTube видео

Малко изненадващо, тази седмица изтекоха сценариите на първите пет епизода от новия сезон, както и първите два епизода в недовършен вид. След всичките тайни и железни информационни завеси, на които сме свикнали, този гаф беше доста неочакван. Вторият епизод е доста по-трудно да се намери от първия, тъй като ВВС засега успяват да контролират разпространението му, но първият е достъпен дори в замунда. Имайте предвид, че е черно бял, с надписи, недооправен звук и почти липсващи ефекти, така че гледането му в този вид не е препоръчително.

Иначе, Doctor Who сезон 8 излиза официално на 23 август, след което ще излъчи целия си сезон без прекъсване. Да се надяваме, че това ще означава влизане в релси за ежегодни нови сезони всяка есен.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата