novo ttt

Спечели с Люси!

На 1 август излиза новият филм на Люк Бесон „Люси“ със Скарлет Йохансон в главната роля. Научи повече за филма и участвай за двоен кинобилет тук!

Скарлет Йохансон и Люк Бесон ще ни изненадат с нова фантастична кино продукция от 1 август – „Люси“. От днес до 21:00 на 29 юли можете да се включите в играта ни и да спечелите билет за двама! Резултатите ще бъдат обявени на 29 юли вечерта, а билетът ще важи от 4 до 17 август.

„Люси“ е поредният филм, в който Скарлет Йохансон доказва актьорския си талант. В най-новото си превъплъщение, тя играе млада жена, която е принудена да пренася наркотици в корема си. Нещата обаче се объркват, пликът със загадъчната субстанция се къса и приключението на Люси започва. Наркотикът, пуснат в кръвоносните й съдове, започва постепенно да отключва мозъка й (известно е, че хората използват 10% от мозъка си, но Люси може би ще стигне и до 100). Това й дава неподозирани и почти божествени способности – да учи бързо, да влияе на материята, да контролира хората, да спира времето… Люси ще използва новопридобитите си сили, за да отмъсти на похитителите си и да разкрие тайните на вселената.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Скарлет Йохансон е известна най-вече като Черната вдовица от супергеройските филми на Марвел („Отмъстителите“, „Капитан Америка 2“, след две-три години ще си има и филм само за нея – „Черната вдовица“), но наскоро пусна доста разнообразни други заглавия, сред които Her и Under the Skin, за които получи доста големи хвалби от критиците. В по-ранната си биография има и роли в „Престиж“, „Островът“, „Изгубени в превода“, а като малка е играла дори в „Сам вкъщи 3“. Определено може да се каже, че тя е едно от най-горещите имена в Холивуд в момента, а Lucy е поредното попълнение в богатата й кариера.

Във филма участват още Морган Фрийман, който не би трябвало да се нуждае от представяне, Амр Вакед и редица звезди на френското кино. Както си личи от трейлърите, действието се развива в Париж, което може да се очаква предвид факта, че режисьор е Люк Бесон.

Бесон трябва да ви е познат чрез класики като „Никита“, „Петият елемент“, „Жана Д`Арк“, „Такси“ и др. Сред проектите му има и по-малко успешни филми, но не може да не му се признае, че е сред най-големите европейски творци в киноиндустрията. Ако се съди по долния откъс от филма, каскадите ще са на прилично ниво, като конкретно гонката в Париж напомня на зрелищните преследвания с коли от старите филми.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Стискаме палци „Люси“ да оправдае очакванията, а ревю ще можете да очаквате към средата на другата седмица. Дотогава, ако филмът ви е грабнал окото, включете се в играта за двойните билети за кино.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата