Трейлъри за Guardians of the Galaxy, Exodus: Gods and Kings и The Zero Theorem

Дълъг трейлър за „Пазителите на галактиката“, първи поглед върху „Преселение: Богове и крале“ и нови кадри от „Нулевата теорема“

Време е за нова порция трейлъри и тази седмица ще обърнем внимание на три доста различни един от друг филма.

Първият е „Пазителите на галактиката“ – първият филм на Марвел, който наистина очаквам и искам да видя. Компанията, издала и филмирала купища комикси за супергерои, най-накрая обръща внимание на малко по-твърда научна фантастика, чийто сюжет се развива в космоса. Едва ли този филм ще стане невероятен хит, все пак феновете на компанията очакват конвейра да не сменя настройките си, но пък ще е гарантирано забавен и зрелищен. Ракетният енот и дървеното същество ми стават все по-интересни, а новият дълъг трейлър показва, че филмът ще ни прекара през много различни и интересни локации из любимата ни галактика, която винаги се нуждае от спасяване.

 

В „Преселение: Богове и крале“ Ридли Скот и Крисчън Бейл си партнират, за да направят зрелищен библейски епос. Бейл е в ролята на Мойсей, който е скрит от майка си, за да бъде спасен от масовото клане на новородени еврейски бебета от мъжки пол, наредено от фараона. След това е намерен и осиновен от владетелите на Египет, отгледан заедно с биологичния им син, Рамзес. Когато открива истината за произхода си, Мойсей се превръща в божий инструмент, който заедно с бедствията убеждава Рамзес да освободи евреите от робство. Интересното е, че и в първия трейлър към този филм, също като в „Ной“, липсва споменаване на думата Бог, въпреки че сюжетът е силно библейски. Ще видим какво ще стане от този филм, но засега определено изглежда интересен.

 

За финал оставяме „Нулевата теорема“, която вече ви представихме в отделна статия. Новият проект на Тери Гилиам продължава да изглежда странен и интересен, а новият трейлър само ни кара да гледаме името му още по-влажно, тъй като засега няма разпространител в България.

 

Guardians of the Galaxy излиза на 8 август, Exodus: Gods and Kings – на 12 декември, а The Zero Theorem засега няма премиерна дата в България, но по американските кина излиза на 19 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Мда, и този линк вече е невалиден. Сложих вбокс, дано оттам да не изчезне 🙂 Вкарани са и в календарчето 🙂

Петя Ивайлова
petia84

https://www.youtube.com/watch?v=Yl9fEnGH7nM
Ето го, но няма да се учудя, ако изчезне и от тук – някои разпространители са много чувствителни…

Martin

Ще ги имате в календарчето нали :?. А и да не забравя нз ама нещо не ми отваря втория клип отгоре надолу