intruders ttt

Натрапниците идват, за да вземат тялото ви

BBC America пуска нов интригуващ сериал на 23 август.

Познавате ли наистина близките си? Как бихте реагирали, ако разберете, че във всеки от нас се крие втора душа, която търси начин да превземе тялото ни? Тези мъгляви въпроси използва новият сериал Intruders за промоцията си и определено успява да ни заинтригува! Вижте първия му трейлър:

http://www.youtube.com/watch?v=mQw0rwf8xkQ

Описанието на сюжета е още по-мъгляво: Джак Уилан е бивш полицай от Лос Анджелис, който е помолен да се върне, за да разследва странен случай. Въпреки усилията му, той се лута от една задънена улица в друга. Накрая разследването го насочва към тайно общество, което търси безсмъртие чрез натрапване на душите си в чужди тела.

Почти нищо не става ясно, но това насочва към мисълта, че мистерията зад този сериал си заслужава да се разкрива малко по малко. Не сме и очаквали друго от човека зад него – Глен Морган, един от сценаристите на „Досиетата Х“. Концепцията изглежда като смесица от Invasion of the Body Snatchers и Dollhouse, но тепърва ще разберем дали сме прави в тази си спекулация. Ако случайно сте запознати с книгата, на която се базира сериалът, The Intruders на Майкъл Маршал Грийн, то сигурно знаете повече от нас.

Телевизията-продуцент е BBC America, която успя да ни направи фенове още с първия си собствен сериал, Orphan Black. Сред актьорския състав също се забелязват познати имена като Джон Сим („Живот на Марс“, „Доктор кой“) и Соня Саломаа („Събирачът“, „Андромеда“, „Старгейт SG-1“). Премиерната дата на „Натрапници“ е 23 август, денят, в който най-накрая ще започне 8-ми сезон на „Доктор кой“, а първи сезон ще се състои от 8 епизода. Всички тези предпоставки говорят за поредния интересен проект на британската кабеларка в САЩ и, честно казано, нямаме търпение да го видим!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата