4 коментара
INTO THE WOODS

Внимавайте какво си пожелавате в гората

Трейлър за Into the Woods на Дисни Австралия.

Приказките определено са златна мина за развлекателната индустрия, която винаги ще бъде оборотна. След новата интерпретация на „Спящата красавица“ – „Господарка на злото“, която се представи очаквано добре, Дисни подготвят нов филм, съчетаващ Пепеляшка (Ана Кендрик), Червената шапчица (Лила Крауфорд), Джак и бобеното зърно (Даниел Хътълстоун) и Рапунцел (МакКензи Мози). Тези приказни персонажи са обединени от хлебар и жена му (Джеймс Гордън и Емили Блънт), които си пожелават да създадат семейство. Двойката е прокълната преди това от зла вещица (Мерил Стрийп). Филмът ще изследва темата за желанията и за последствията от тяхното сбъдване.

Вече е качен и първият трейлър за „В гората“. Това е само началото, като очакваме наесен рекламната кампания осезаемо да се засили.

Бутон за зареждане на YouTube видео

С концепция като тази и актьорски състав като този (забравихме да споменем за Джони Деп („Карибски пирати“, „Превъзходство“) и Крис Пайн („Пазители на галактиката“)) няма как филмът да не бъде хит. Затова и Дисни са го насрочили за една от най-трудните дати – 1 януари 2015, която очевидно е насочена към семейства с деца.

Режисьор на Into the Woods е Роб Маршал, работил по третия „Карибски пирати“. Идеята е взета от мюзикъл на Джеймс Лапин, който пък се е погрижил за сценария. В самия филм също ще се заложи на саундтрака (стратегия, доказана със „Замръзналото кралство“), като по него ще работи Стивън Сондхайм. Любопитното е, че въпреки имената, продукцията всъщност идва от Австралия, а не от САЩ, което може би ще означава и свеж полъх в поджанра.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата