4 коментара
gameofthroneszombies

Звезди от „Игра на тронове“ отиват в зомби-филми

Ейдън Гилън пък ще бъде злодеят в продължението на „Лабиринтът: Невъзможно бягство“.

Margaery_and_Cersei_Second_SonsНяма спор, че в днешно време актьорите от вървежните сериали напълно успешно се конкурират със своите колеги, които работят предимно или само в кино-индустрията. Качеството на телевизионните продукти от последните години напълно оправдават нарастващата им популярност.

Един от най-вървежните сериали пък е „Игра на тронове“. След като Софи Търнър получи главна роля във филм на ужасите, днес ще ви разкажем за предстоящите проекти на още четирима важни актьори от Седемте кралства на Вестерос.

На първо място са Лена Хеди и Чарлз Данс, които отиват в „Гордост и предразсъдъци и зомбита“. Пародията на класическия роман вече си спечели Мат Смит за една от важните роли и сега продължава да попълва каста си със звезди от висок ранг. Какво точно ще играят Церсей и Тивин Ланистър в подготвяния проект, още не се знае, но определено бетонират високото ниво на интереса ни към него. От невзрачна пародия, която с лека ръка бихме пропуснали, „Гордост и предразсъдъци и зомбита“ се превръща в сборна сцена на толкова много любими наши актьори, че не бихме могли да го пропуснем.

Междувременно, Натали Дормър, която ще се появи в следващите „Игри на глада“, също си е спечелила участие в зомби-филм. Нейният проект се казва „Пациент нула“. От него не се очаква да е блокбъстър, а и всъщност нямаме много информация какво точно ще представлява сюжетът, но знаем, че ще става дума за изключително лош щам на бяс, който се превръща в глобална епидемия. Надеждата за оцеляване на човечеството се крепи на оцелял от болестта, който може да говори с побеснелите заразени. Като се има предвид опита на Марджъри Тирел в дипломацията, актрисата зад нея би била добър избор за въпросния пациент нула, който ще свързва зомбитата и хората.

Накрая, но не и по значение, е Ейдън Гилън, който е нает в най-високопрофилната от споменатите в статията продукции – „Лабиринтът: В обгорените земи“. Актьорът зад Питър Бейлиш „Кутрето“ ще се превъплъти в подобна на сегашната му роля, а именно тази на човека-плъх Дженсън, един от лошите в продължението на „Лабиринтът: Невъзможно бягство“. Други нови актьори за този филм не са обявени, но е известно, че всички, оцелели след първата част, ще се появят и във втората.

Премиерата на Maze Runner: Scorch Trials е на 18 септември 2015, а за останалите филми дати на излизане не са обявени.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата