colorful-space-background

Екипът зад Iscariot се бори за награда

Подкрепете талантливите българи и техните scifi идеи в онлайн конкурс.

Анди Михов се доказва и като актьор в предстояща международна продукция, където ще играе извънземно.
Анди Михов се доказва и като актьор в предстояща международна продукция, където ще играе извънземно.

Преди време ви разказахме за трио талантливи българи, които продуцираха кратък научно фантастичен филм за унищожена космическа колония и капитана на кораба, който е трябвало да я пази. Iscariot се финансира от IndieGoGo кампания и беше изпратен на различни фестивали из Европа и света. Премиерата му в youtube ще се осъществи съвсем скоро, а тримата главни действащи лица зад него вече се насочиха към следващите си проекти.

Един от тях е конкурсът Enter the Pitch. В него целта е с трейлъри от до две минути да се представят концепции за интерпретация на история от Библията. Анди Михов и компания са се насочили предимно към пресъздаването на притчи, придавайки им научно фантастични елементи, което е доста оригинален подход, а и на нас като фенове на жанра ни допада.

Екипът вече е достигал до финала на този конкурс и е получавал похвали за свежите си идеи миналата година, но сега амбицията им е да вземат голямата награда, която е финансиране на 20-минутен филм в голямо английско студио. За целта им трябва подкрепа – изгледайте трейлърите докрай и след това гласувайте с оранжевия бутон, който ще се появи отдолу. Разбира се, споделянето в социалните мрежи и включването на приятели към гласуването помага още повече – колкото повече гласове, толкова по-добре.

Самите трейлъри са следните:

Vote for “Savant” at The Pitch #watchitnow

Vote for “Close and Beautiful” at The Pitch #watchitnow

Vote for “Lord of Rain” at The Pitch #watchitnow

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата