2 коментара
Reboot 1

ReBoot се завръща

Една обичана CGI анимация от 90-те години на ХХ в. се завръща за нов живот!

Не знам за Вас, нo когато аз бях дете това детско беше едно от малкото, които ме приковаваха за телевизора заедно с добре познатите Beast Wars и Shadow Raiders. Ето, че след дълго чакане анимацията се завръща на малкия екран. След като предложената трилогия от филми през 2008 г. не се реализира, от Rainmaker Entertainment обявиха, че имат планове за нови серии под името ReBoot: The Guardian Code.

o-REBOOT-SEQUEL-TITLE-TV-570За тези, които не са запознати с това приятно сериалче, ще обобщя: става въпрос за анимация малко в духа на Tron, чието действие се развива не къде да е, а вътре в самия компютър. Представете си един свят, в които процесора на домашното ви PC е сърцето на този свят, firewall-ът Ви е един вид полицията или пожарната и, разбира се, лошите са банда гадни вируси, които целят разрушаването на света ви / компютъра  ви. И за да има повече смях, има и едни моменти, когато потребителят зареди някоя видео игра, вие влизате в нея като бот и… ами трябва да оцелеете. Интересното е, че ReBoot е първият изцяло компютърно анимиран сериал с половин-часови епизоди.

Все още няма точна информация за това около какво ще се движи сюжетът в новите серии, но е споменато, че ще има завръщане на някои стари герои като Ензо, Дот и Боб. Както и да е, аз лично съм доволен, че един детски спомен от миналото отново ще се завърне под нова опаковка и, да се надяваме, пак ще е така интересно. Е, съмнявам се, имайки предвид, че тогава бях на 10-11 години, но то и сега си гледам по някоя и друга анимация от време на време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата