Къде отиват прокълнатите?

Излезе „Дупка в тъканта“, книга първа от поредицата „Прокълнати“ на Глен Купър, изд. „Бард“.

dupka v tykanta ccЗа нова версия на Ада ще четем в книгата „Дупка в тъканта“ на Глен Купър, която излезе вчера и даде начало на нова поредица. Главният герой в романа попада в свят, който прилича на нашия, но е напълно различен.

Свят, отреден единствено за вършилите злини от зората на времето.

Свят, в който единствено вие сте „живи“.

Този свят е Адът и вие имате една-единствена цел – да се приберете обратно.

Наричат го Долното. Някои току-що са пристигнали в този свят, така различен и така подобен на нашия. Други са в него от векове и са станали безразлични към постоянните облаци, които скриват слънцето и мрачната атмосфера около тях. Но всички имат една и съща участ след смъртта – те са прокълнати за вечни времена. Независимо дали имената им са записани с огън в аналите на историята – кръвожадни тирани, безжалостни владетели и военни престъпници, или през мрачното си съществуване са се опетнили със смъртен грях, всички те са се озовали на това проклето място. Всички с изключение на Джон Кемп. Той е „жив“ и е тук по свой избор. Защото има мисия. Мисията на живота му.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

SargoS

На Глен Купър не са му лоши книгите, но не са нещо особен, доколкото имам наблюдения. Тази звучи малко странно, ама няма лошо да се пробва. Някой дали не я прегледал вече и да може да сподели впечатления?