Какво става когато четирима идиоти се опитат да спасят света?

Трейлър за предстоящия филм Lazer Team

Идиотските комедии са един от жанровете, които едва ли някога ще омръзнат на хората, а нерядко те се смесват и с научната фантастика. Днес ще ви покажем трейлъра към нов такъв филм, наречен Lazer Team. Той малко напомня на „Съседска стража“ от преди 2-3 години, но е без известни комедианти в главните роли. Впечатляващ е обаче, защото събра 2,48 милиона долара в IndieGoGo кампания, а това лято ще видим дали даренията от хората са били адекватно оползотворени.

Сюжетът на филма започва преди няколко десетилетия, когато проектът „Търсене на извънземен разум“ получава еднократен сигнал от космоса, който така и не успява да разкодира. Или поне така ни е казано. Обществото обаче не знае, че тайно преведеният сигнал казва две неща: 1. Не сме сами; 2. Галактиката е опасно място. Работейки в абсолютна тайна, американското правителство обучава един Шампион на Земята – воин с невероятни убения, който да се екипира в костюм с невъобразима сила, направен от нови извънземни съюзници, и да се подготви за битка между Земята и зла раса извънземни. За нещастие, костюмът така и не стига до въпросния воин. Части от него се озовават върху четирима идиоти, които се налага да изпълнят ролята на герои, обединени в титулярния Lazer Team.

Все още няма официална дата за филма, но вероятно ще излезе в САЩ през лятото (до България едва ли ще стигне). В IMDB е записан месец март 2015, но този срок едва ли ще бъде спазен.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Е поне филмът беше сравнително добър, за разлика от „Съседска стража“ 🙂 Или поне втората му половина… Аз се надявам просто филмът да е добър, пък дори и да е малко по-апокалиптичен финалът 🙂

Петя Ивайлова

Нищо добро не излиза, когато идиоти се опитват да спасят Земята – както видяхме в „Краят на света“, но дано този път финалът да е по-позитивен…