2 коментара
lady gaga

Лейди Гага в „Зловеща семейна история“

Певицата е първата актриса, която се подписва за главна роля в American Horror Story: Hotel

След като „Зловеща семейна история“ залита все по-осезаемо към музиката, защо да не покани музикална звезда за главна роля? Именно това е станало със Стефания Джоан Анджелина Джерманота, по-известна като Лейди Гага. Сериалът напълно опровергава народното поверие, че „който пее, зло не мисли“, а известната певица ще демонстрира това наяве.

Все още не се знае нищо за следващия сезон на American Horror Story, освен разкритото от Гага с нейния туит, потвърждаващ новината, а именно, че подзаглавието ще бъде „Хотел“. Не знаем какви ужаси ще се извършват във въпросния хотел и дали отново ще има свръхестествен елемент, но със сигурност ни чакат много кървища. А „Доктор кой“ вече показа как един хотел може да бъде страшен в епизод 5.11, така че със сигурност идеята има много потенциал.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Рейтингите на „Зловеща семейна история“ паднаха през последния сезон, а с напускането на звездата на сериала, Джесика Ланг (което се оказва не чак толкова сигурно, колкото самата тя твърдеше в началото), анализаторите бяха готови да отпишат сериала след предстоящия му сезон. Лейди Гага в главна роля обаче може да се окаже именно това, което ще спаси AHS, а може би дори ще разбие предишните рейтингови рекорди. Независимо от качеството на сценария или актьорската й игра, присъствието на Лейди Гага няма как да не привлече милиони фенове на певицата пред екрана. А и досегашният й имидж напълно отива на този на сериала. Общо взето – гениален маркетингов ход! Дано да се окаже за добро!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата