Първият пълен трейлър на Marvel’s Daredevil представя поредната мрачна супергеройска вселена

Новият сериал на Netflix ще стартира на десети април

Проектът за сериал, посветен на слепия супергерой Daredevil премина през различни перипетии докато се осъществи, но ето че наближи моментът феновете му да се насладят на завършения продукт. Сериалът, наречен „Marvel’s Daredevil” ще започне да се излъчва от 10-ти април по Нетфликс, след като Фокс се отказаха от възможността да го реализират. Както се вижда от първия трейлър, създателите му следват модата да представят една до колкото е възможно реалистична и изключително мрачна комиксова вселена.

 

Много е вероятно Чарли Кокс да бъде по-добър Деърдевил от Бен Афлек :)

Много е вероятно Чарли Кокс да бъде по-добър Деърдевил от Бен Афлек 🙂

В ролята на дявола на доброто – Мат Мърдок, ще се превъплъти Чарли Кокс (Тристан от „Звезден прах”), а в тази на неговия (също незрящ) ментор Стик – Скот Глен (участвал в „The Leftovers”, филмите за Борн и др.). Дебора Ан Уол („Истинска кръв”) ще бъде Карън Пейдж. Карън е важен персонаж във вселената на Деърдевил, който за първи път се появява в комикса още през далечната 1964г. Ролята и се е променяла през годините и все още не е сигурно какво точно ще представлява тя в сериала, но изпълнителният продуцент Стивън ДеНайт, я описва като проблемна личност, със склонност да привлича неприятностите. Други значими членове на каста са Елдън Хенсън, който ще бъде Фоги Нелсън – най-добрият приятел на Мат Мърдок, и Винсънт Д’Онофрио, който ще влезе в кожата на безподобния Уилсън Фиск – Кингпин.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Едно уточнение, което пропуснах да включа в статията – ВСИЧКИ 13 епизода на първи сезон ще се появят на 10-ти април на сайта Нетфликс 😀

Петя Ивайлова

Вероятно са се опитали да конкурират Батман – мрачен герой с проблеми, който няма истински суперсили (поне във филма нямаше – видях, че в Уикипедия пише нещо за радиация, която обострила останалите му сетива – http://en.wikipedia.org/wiki/Daredevil_%28Marvel_Comics%29 – интересно, че в комиксите радиацията почти винаги има благотворно действие 🙂 )

Нед Недев

Аз защо ли винаги съм си мислил, че Daredevil е герой на ДиСи 😀