we-are-still-here-6

Ужасите още са тук

Трейлър за хоръра We Are Still Here

Днес попаднахме на трейлър за нов предстоящ хорър, чието мото е интригуващо само по себе си – „Задоволете тъмнината (Satisfy the Darkness)“. Става дума за „Още сме тук (We Are Still Here)“ с Барбара Крамптън, Андрю Сенсениг, Лиса Мари и Лари Фесенден. В него двойка скърбящи родители се местят да живеят в къща, която се буди и избива собствениците си на всеки 30 години. Настроението в началото на трейлъра е като от арт-филм, но ужасите и брутализмите изобилстват във втората половина от клипчето. Да се гледа само на изгасени лампи:

https://www.youtube.com/watch?v=rvdZjLXkK-U

Официалното резюме гласи следното:

След като синът им е загинал в автомобилна катастрофа Пол и Ан се местят в тихо селце от Нова Англия, където да подновят живота си. Но скърбящата двойка не знае, че там ще стане жертва на семейство отмъстителни духове, които обитават новия им дом. Не след дълго двамата откриват, че привидно мирното градче, в което са се преместили, крие ужасна мрачна тайна. Сега те трябва да намерят начин да се справят с мъката си и да се изправят както срещу живите, така и срещу мъртвите, докато зли духове заплашват да отнемат душите им – заедно с тази на изгубения им син – и да ги завлекат в ада.

Филмът ще се показва в ограничени киносалони в САЩ през март месец, а до България едва ли ще стигне по официалните канали, но вие си знаете как да го намерите ако ви се догледа хорър.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата