2 коментара
half wild Layout 1

„Колибри“ готви бляскаво представяне за „Полудив“

На 28 март от 18 часа в клуб Trip Ten ще има черно-бяла премиера на втората част от „Полуживот“.

На пазара вече можете да намерите „Полудив“, но „Колибри“ тепърва му подготвя знаменателна премиера. Хитовата в световен мащаб поредица доказва, че тийн-литературата все още е във върхова форма, а родното издателство е готово да й отдаде дължимото, за да подсили интереса и продажбите.

Под режисурата на Светлозар Желев на 28 март от 18 часа в клуб Trip Ten ще има представяне на „Полудив“, продължението на „Полулош“ от Сали Грийн. Естествено, дошлите ще могат да си вземат романа с отстъпка. Има и дрескод – в черно и бяло, за да може атмосферата в клуба да бъде напълно в стила на романа. За музиката ще се грижи рок бандата Buckstone. Можете да научите повече на страницата на събитието във фейсбук.

Изготвен е и български трейлър на „Полудив“ с участието на рапърите Венци и Мойсей:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Междувременно, от Penguin Books вече са обявили заглавието на третата книга от поредицата – Halflost („Полуизгубен“). Както знаете, тя все още не е издадена на английски, а излизането й в над 50 държави се случва почти паралелно (поне по стандартите на книгоиздаването). Бързата й премиера в България е поредният знак за висок хитов потенциал на поредицата „Полуживот“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата