Война с извънземни чудовища

Трейлър за новата военна фантастика на Гарет Едуардс, втори филм от поредицата Monsters.

Ако случайно сте се чудили как така сравнително безизвестният Гарет Едуардс е получил правото да режисира новата „Годзила“, то поредицата Monsters е отговорът на вашият въпрос. Едуардс направи първия филм с няколко стотин хиляди долара (смешен за американските стандарти бюджет) и с него успя да впечатли немалко хора. „Чудовища“ се хареса заради атмосферата и настроението си, макар и да не беше особено динамичен.

Вторият филм не загатва за акцент върху натрупването на напрежение, а по-скоро представлява военна фантастика. Гарет Едуардс не е режисьор, но е изпълнителен продуцент. Макар тези, които вече са го гледали, да го оплюват заради силния акцент върху военната част, трейлърът изглежда интересен:

Малко напомня на „Война на световете“ и „Битка: Лос Анджелис“, което може би е добре за феновете на тези филми (и недобре за феновете на първите Monsters). Сюжетът ще следва отряд американски войници, хванати в центъра на извънземна война.

Официалната премиера в САЩ е на 17 април, но филмът вече може да се намери по торентите.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Изгледах го…. става за убиване на времето, но в пъти по- слаб от първата част, долу-горе нямаше много смисъл в цялата история, че и 2 часа филм ….

Петър Атанасов

Ох, да, поправено 🙂 В статията си го пише втори, но това отгоре съм го объркал поради късния час на писане 🙂

SargoS

На мен ми се струва, че 2ри 🙂 Mnsters: Darc Continent е с покъртителната оценка 4,7 в IMDB, което не винаги е точен показател, но все пак толкова ниска оценка говори, че новия режисьор ( тук вече не е Едуардс, а някой си Том Грийн, който може да се похвали с режисурата на няколко епизода на британския Мисфитс, като по- разпознаваемо заглавие) хич не се справил добре и изглежда се е позагубило основното поситивно качество на оригиналния филм- атмосферата. Лично на мен 1вия филм много ми допадна и сега ме е яд на променената концепция във втората част, но все пак мисля да го изгледам и после може да споделя доколко разочарова 🙂

Миро

Аъъм това не е ли втори филм, не трети? 😉