Нов феноменален трейлър на Mad Max: Fury Road

„Лудия Макс 4“ се превръща в задължителен за гледане филм!

2015 е бъкана с големи жанрови предложения в киното – филми, които са стопроцентови блокбъстъри и са събития сами по себе си. От „Отмъстителите: Епохата на Ултрон“ през „Игрите на глада: Сойка-присмехулка, Част 2“ до „Междузвездни войни Епизод VІІІ: Силата се пробужда“, тази година е добро време да си фен на фантастиката.

Но защо тогава един филм, който до неотдавна дори не беше попаднал в радара ни, ни вълнува повече от всички тези заглавия? Да, „Лудия Макс: Път на яростта“ продължава да ни изненадва и надъхва с прекрасни трейлъри, новия от които можете да видите сега.

Както забелязвате, огромна част от кадрите са нови, а вече имаме и по-широк поглед върху злодея на филма. Определено, това заглавие има една от най-добрите рекламни кампании за последните години! Трейлърите правят филма да изглежда хем изобилстващ с екшън, хем нестандартен и може би дори направен с мисъл. С толкова много видяни кадри вече нямаме причини да се съмняваме в кинематографските качества на лентата, така че Mad Max: Fury Road е продукция, която задължително ще гледаме!

Както вече знаете, това е четвъртият филм в поредица на Джордж Милър, който се прави вече над 20 години. В неговия свят бензинът и водата са почти свършили, а хората са полудели в резултат от постоянната борба за оцеляване. В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които могат да възстановят реда… Макс – мъж, който действа вместо да приказва и който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му са загинали в хаоса, и императрица Фюриоса – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

В главните роли ще видим Том Харди, Чарлийз Терон, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Честно казано, единственото ни притеснение в момента е, че филмът може да не отговори на високите очаквания, зададени от трейлъра. Но представете си, ако дори успее да ги задмине, което не е напълно невъзможно… Това би било истинско пиршество за сетивата. Ако пък ни разочарова… Е, поне сме благодарни за емоциите и надеждата за светло бъдеще на жанра, които трейлърите предизвикват у нас.

„Лудия Макс: Път на яростта“ излиза по кината на 15 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Vadora

Не знам…
Имаше едно време такава мода – „кошмарите на металиста“. „Воден свят“ като пример.
Не ми допадаха, а ми беше „гладно“ за фантастика. Но това си е мое мнение.
Честно влизам в групата на надяващите се.
От старите филми помня само Мел Гибсън и Тина Търнър с русата грива.

Иван Петков

О, ще се гледа, но и аз си запазвам щипка съмнение за качеството на сюжета. Със сигурност ще е зрелище, но дано и като история да е завладяващ.

SargoS

Определено важи 🙂