Трейлърче за завръщането на Defiance

Трети сезон на „Дифайънс“/“Съпротива“ започва съвсем скоро.

Сериалът Defiance е един от най-сериозните проекти на телевизия Syfy през последните години. Въпреки че той определено има своите слабости, фактът, че оцеля след първите си две години, говори добре за него и потенциала му за бъдещето. И ако може да се вярва на трейлъра, то в новия сезон може да се очакват по-интересни сюжетни развития, пък дано и да са по-малко хаотични от тези миналата година. Вижте за какво става дума:

Надсловът на новия сезон е „Домът е там, където е заплахата“. В краткото клипче виждаме нови извънземни – расата Омек, които досега са споменавани като изчезнали. Те са предвождани от Киндзи и баща й, Т`евгин.

Следващите епизоди ще продължат и сюжетните линии от предишните – последиците от падането на Земната република, желанието на Вотаните да завземат вакуума във властта, развитието на отношенията между Кристи и Алак и др. Въздушният и може би космическият транспорт ще играят голяма роля в новия сезон, тъй като Ириса вече може да мести обектите, обикалящи из околоземното пространство и блокиращи изходите от планетата.

Сериите започват да се излъчват от 12 юни или да излизат у нас от 13 юни българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |