„Джурасик свят 2“ идва в България 2 седмици преди световната си премиера

Крис Прат и Брайс Далас Хауърд ще се завърнат на 8 юни 2018 г.

jurassicworldbigger-720x1139След като „Джурасик свят“ се превърна в най-успешния филм на 2015 г. и към момента е трети по приходи на всички времена, от Universal обявиха, че следващото заглавие ще излезе на голям екран на 22 юни 2018 г. Българските фенове на култовата поредица за огромните праисторически животни ще имат уникалната възможност да гледат новия филм на голям екран две седмици преди световната премиера. „Джурасик свят 2“ ще дойде в България седмица преди старта на Световното първенство по футбол в Русия – на 8 юни 2018 г.

За продължението на този мащабен проект са обявени повече подробности от обичайното на толкова ранен етап от продукцията. Разбира се, няма филм от поредицата, който да мине без намесата на Стивън Спилбърг. Той ще се завърне като продуцент на новото попълнение. Този път Колин Тревароу ще бъде ко-сценарист, а от Universal все още не са обявили кой ще заеме неговото място на режисьорския стол. В главните роли в „Джурасик свят 2“ отново ще видим двете звезди от първата част – Крис Прат и Брайс Далас Хауърд. Екипът все още не е повдигнал завесата около сюжета на новото попълнение, но упорито се носят слухове, че, за да продължи да бъде интересна на зрителите, поредицата трябва да напусне острова. Част от спекулациите се завъртат около бягството на доктора в края на блокбъстъра от тази година. Дали на героят на Крис Прат няма да се наложи да спасява света от динозаври, създадени за военни цели?

В България „Джурасик свят“ се превърна в истински фаворит на кинозрителите (вижте нашето ревю тук). До момента филмът е събрал приходи от 1 350 000 лв. Над 136 000 зрители са гледали дългоочакваното продължение на класиката на Стивън Спилбърг.  Глобалният боксофис на Jurassic World надвиши $1,5 милиард в световен мащаб. За сравнение „Джурасик парк“ е събрал малко над $1 милиард.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

България в момента е под натиска на USA и Русия (между чука и наковалнята), взимат ни за 5 годишни да промиват мозъците на децата от където се сетят… няма поводи за радости тук деца. Филма е боза, не учете децата си на тъпизъм.