Зрелищни битки в пустошта

AMC пуснаха трейлър за новия си сериал Into the Badlands

„Пътуване на Запад“ е китайски роман от ХVІ век, в който става дума за будист, който тръгва от Китай за Индия, за да се сдобие със свитък будистки писания. Историята е базирана на истински случай от VІІ век. Сега AMC я адаптират към ХХІ век, макар и много, много свободно, да не кажем, че интерпретацията им няма нищо общо с оригинала.

Въпреки че като приключенски екшън с много кунг фу, проектът изглежда интересно, Into the Badlands не показва никаква връзка с „Пътуване на Запад“ – липсват каменни маймуни, прокълнати хора-прасета и демони. Сериалът се развива в постапокалиптично бъдеще, управлявано от феодална система и използващо мотоциклети за транспорт. Според официалното описание, Into the Badlands е огъващо рамките на жанра приключение с бойни изкуства, в което велик воин и младо момче се отправят на пътешествие през опасна земя, за да намерят просветлението. В това бъдеще всички могат да се бият и често им се дават възможности да го докажат.

Премиерата се очаква през ноември 2015.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Ясно 🙂 Ефектна агрикултура, ако не друго…

Цветът варира – от бял през лилав до червен. 🙂
https://en.wikipedia.org/wiki/Papaver_somniferum

Петя Ивайлова

Ами, стига да не е много тъп (примерно като втори сезон на Хеликс), бих го гледала. Опиумните макове наистина ли са червени – мислех, че са лилави, ако съм права грешката се набива на очи?