„Последният кораб“ – подновен

The Last Ship ще има още 13 епизода догодина.

last_ship_ver2Това лято нямахме експлозивен спектакъл на Майкъл Бей по кината (слава богу!), но пък телевизията не остана незасегната – „Последният кораб“ на TNT продължи да привлича голяма публика през втория си сезон и наскоро беше официално подновен за трети! Той се гласи за лятото на 2016 и отново ще има 13 епизода. Все още течащият втори сезон пък ще завърши с клифхенгър, също като първи.

В The Last Ship цивилизацията се е сринала заради необяснима болест, като единствено екипажа на американския кораб „Нейтън Джеймс“ е незасегнат. Тяхната работа е да намерят лек за болестта преди тя да е унищожила цялото човечество.

Във втори сезон се оказва, че има и други оцелели, които се борят за нов световен ред и не са кой знае колко заинтересовани от спасяването на неимунизираните.

Някои критици се усъмниха във възможностите на сериала да продължи дълго време, особено след като лекарството за централния проблем на сюжета беше намерено по средата на първи сезон. Сценаристите обаче откриха как да освежат нещата чрез новите герои и фракции, чиито цели са различни. Тези, които са останали със сериала след разочароващото му начало, сега са доволни от него, тъй като вселената му става по-голяма, а отношенията между познатите герои – по-искрени и лични.

С високия рейтинг и нуждата на TNT от нещо пост-апокалиптично след края на „Падащи небеса“ поръчката на трети сезон не е ни най-малко изненадваща. Тази неделя (понеделник българско време) ще излезе 10-ти епизод от настоящите серии, като финалът на втори сезон се планира за 6 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Абе умник и аз си изразявам мнението като тебе с тази разлика, че не обиждам никого, а такива интилигенти граждани с голямо възпитание ги знам много…. пълен въздух и само на клавиатура са много знаещи.

Нед Недев

😀 😀 😀 А ти знаеш ли къде се слагат запетаи и най-вече точки?

Спиро

Миро оправи си словореда и правописа след въпросителна или удивителна например не се слага запетая не знам дали знаеш? За моя акъл не се притеснявай имам си го в излишък! Но едно е сигурно на теб ти липсва елементарно възпитание (първите 7 години) и още доста неща покрай него! Масово си мислите вие много интелигентните, че всички които не са мазохистично влюбени в банкрутирала ( Америка ) и проядена от корупция ( също ) сме много глупави и нямаме право на лично мнение! Абсолютно всеки има право на мнение! При демокрацията всички имат еднакви права само по комунизма елита мислеше за всички останали и като знаем какъв беше елита тогава селяни от дълбоката провинция със основно и средно образование и манталитета на филипински сервитьор и голямо самочувствие като твоето на мен не ми липсва онова време, а на теб явно да!? До колкото до продукцията като не струва продукцията да я хвалим ли? Ти като искаш хвали си я никой не ти пречи! За разлика от добрият вкус ( който се възпитава с години) лошият се само развива с лекота в елементарните хора без ценностна система който всичко харесва стига да го разбират и отхвърлят всичко за което трябва мърдане на онова сиво нещо което при теб явно е доста малко!

Миро

Я ми кажи коя страна която прави филми не изкарва собствената си татковина и местни герой най-великите мхм ? Руснаците ли? , Китай ли? Или може би България ако изобщо имахме стабилно кино ? Ади си лягай с изключително начетиния си и явно много наясно мозък и недей ни дава ъкъл… обикновенно все го дават тия които го нямат много! Ако ме си разбрал историята в сериала става въпрос за глобална пандемия която мори цялата планета не само САЩ това, че героите са от американското ВМС е разбираемо имайки предвид, че продукцията е тяхна.

Спиро

Американска пропаганда за не мислещи и не четящи хора обичащи евтиният екшън и елементарен сценарий и американски измислици как САЩ са невероятна страна която все някой иска да я унищожи от вън ( ама все не успява защото хората там са богоизбрани ) включително и извънземните ( в тоя сериал извънземните липсват засега като гледам как се загуби историята във втори сезон може и да се появят в трети, че малко за живне тая олигофрения!

e01

Добър е, да! И аз го гледам.
Единственото което не ми харесва е дървената игра на капитана, но иначе е добре.

Миро

Гледам го ! смея да твърдя че е е причтно разнообразие от повечето ефтени скълапени екшънчета които излизат, не съм много сигурен дали трябва да е е в графа фантастика обаче, историята и сюжета са напълно реалистични за условията в света в момента, естествено има и доста филмови преовиличавания, но като цяло е добър 🙂 .