Sense8 официално подновен за втори сезон

Честито на феновете!

Семейство Уашовски продължават да не напипват успеха, който имаха едно време с „Матрицата“, но сега има поне една добра новина, която малко да ги поразвесели – сериалът им за Netflix, Sense8, ще има поне още един сезон! Новината е добра и за другия сценарист, Джей Майкъл Стражински, който не е имал голям успех от „Вавилон 5“ насам. Най-много се радват феновете на сериала, които, макар и да не са многобройни, са доста запалени.

Продължението на Sense8 беше под въпрос в продължение на 2 месеца, тъй като сериалът не успя да привлече публиката, на която продуцентите се надяваха. Прескачането из различни снимачни площадки по целия свят и осигуряването на иновационните визии и специални ефекти не е евтино и изисква доста зрители, за да се изплати. Все пак обаче от Netflix явно са преценили, че има достатъчно причини да се поръча още един сезон и подновяването е факт!

Новината дойде с клипче, което актьорите от сериала са заснели и сглобили специално за екранния си рожден ден (сенсейтите са родени на една и съща дата) и, между другото, обявяват добрата вест.

През по-голямата част от сезон 1 героите тепърва опознават себе си и способностите си. Сюжетните линии се преплитат, но не се развиват твърде динамично, а по-скоро загатват за потенциала на историята. Това вероятно ще се промени през следващите епизоди, тъй като сценаристите имат конкретни идеи и знаят точно как искат сериалът да продължи и да завърши. Премиерната дата не е известна, но вероятно става дума за 2016 г.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Добра вест за мен 🙂 аз не съм точно фен на шоуто въпреки че идеята много ми хареса, и историята беше някак си истинска просто, актьорската игра -прилична, единствените ми забелжки са че пак заложиха силно на гей пропагандата значи, добре знаем че ЛАри е Лана вече, ама чак да стигнеш до там че да създадеш аватар на себе си и да го включиш в сериал…. да не говорим и за доста пищни секс сцени, които без значение хетеро или хомо трябва малко да се съобразяват, иначе наистина някой ден може още от 5г. възраст да почнат децата да го приемат за нормално това.