world of warcraft legion-11-600x375

Страхотен трейлър и за World of Warcraft: Legion

Едновременно с трейлъра към дългоочаквания филм Warcraft, излезе и кинематографичният трейлър за следващия експанжън на WoW.

Горящият легион напада Азерот следващото лято! По всичко личи, че сблъсъкът ще е точно толкова епичен, зрелищен и интересен, колкото всички геймъри очакват. Вчера, на BlizzCon 2015 разработчиците на игрите пуснаха кинематографичния трейлър към следващия експанжън на World of Warcraft – Legion.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Разширението беше обявено през август, като от него се очаква да добави нов континент (The Broken Isles), нови подземия, мисии, герои, клас (Demon Hunter), оръжия-артефакти и вдигане на максималното ниво до 110. Легионът, който едва ли е щастлив от провалите при последните два опита за инвазия на Азерот, отново ще разтърси динамиката между останалите раси в богатата уоркрафтова вселена.

Трейлърът е точно толкова надъхващ, колкото очакваме от Blizzard и, макар да не показва нищо от геймплея, е достатъчен, за да ни увери, че експанжънът ще си струва.

Премиерна дата не е обявена, но се знае, че ще излезе някъде през лятото на 2016 г. Със сигурност обаче, филмът ще мине по кината преди това. Вижте трейлъра за него тук.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата